Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónap után sem mutat be a szüleinek. Ez nekem nagyon rosszul esik. Mit tegyek?
Nem biztos, hogy szégyell, lehet hogy az anyja az a típus aki elmar tőle minden nőt a remek természetével, ezért nem mutat be és a tesójától is ezért titkol, mert nem akarja, hogy leadja a drótot a muternak.
A baráti körében meg lehet nem divat barátnőket vinni, van ilyen. Én a férjemmel öt éve együtt vagyok és eddig tíznél többször biztos nem mentem el vele olyan programra ami a barátaival volt. Külön baráti körünk van, ő se gyakran jön az én barátaim közé. Nincs ebben semmi.
Nem az a baj, hogy nem viszi magával, hanem hogy a barátok a létezéséről is alig tudnak.
Nagy különbség.
Mi ezen segíteni nem tudunk.
Egy jó kapcsolatot akkor tud működni ha mindent meg tudtok beszélni,szóval ülj le vele és mond el hogy ez téged zavar,persze előtt tedd fel neki azt a kérdést van e valami baja veled kapcsolatban? aztán miért nem mutat be a családjának?
Sok sikert.
Nalunk anyamek minden kapcsolatom tonkretettek. Igy nem mutattam be en se a baratom ,amig csak lehetett. Mai napig probal osszevesziteni az elmebeteg rosszindulatu.
Baratok. Ott is voltak ,akik a tudtukon kivul ellenem beszeltek ,bekavartak. Kosz,abbol se kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!