Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ha több mint két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha több mint két év után sem mutat be a szüleinek a barátom az gáz?

Figyelt kérdés
Igazából az apja az aki nem akarja, hogy felmenjek.A barátom a szüleivel él 29 évesen. Nem szereti az idegeneket a háznál az apja.Talán azért nem mert arab. Még arra sem kíváncsi, hogy hogyan is nézhetek ki.Az anyja viszont magyar ő szivesen megismerne. Nem tudom mit évő legyek. Ha felmegyek is biztosan kellemetlenül érezném magam. Én nagyon kíváncsi vagyok a szüleire. Más lányok meg hetente feljárnak a barátjuk szüleihez. Szerintem ez így volna a helyes.

2017. aug. 1. 07:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

aztapaszta...:D

nem egyszerű eset.

tanulmányozd az arab kulturát, hogy ott hogy megy az ilyen, vagy kérdezd meg a barátodat h ő mégis mikor szándékozik bemutatni.

nekem totál gázul esne. pl fél éve járok egy lánnyal mondjuk komolyan, és még mindig nem mutatna be a szüleinek...hát azt érezném, hogy nem gondolja velem annyira komolyan csak szórakozik stb...

2017. aug. 1. 07:32
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Arab-magyar páros gyereke? Hááát... Eleve rosszul kezdődik a dolog. De talán örülnöd kell, hogy még nem mélyedtél bele ebbe az egészbe. Lépj le mielőtt túlzottan belebonyolódsz és késő lenne...
2017. aug. 1. 07:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Ilyen családi háttérrel borzalmas életed lenne a pasi mellett. Ő ebben nőtt fel, és még mindig képtelen elszakadni.

A helyedben nem erőltetném ezt annyira.

2017. aug. 1. 07:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy az apja arab feleséget szeretne a fiának. Hiába élnek itt Európában vagy Amerikában az arabok, nem szakítanak a hagyomanyaikkal.

Nem tudom a párod milyen neveltetést kapott? Arab vagy magyar a hangsúlyosabb?

2017. aug. 1. 07:59
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Valoszinuleg arrol van szo, hogy az apja bar "engedi" neki, hogy baratnozzon, bemutatni csak a feleseget szeretne, ha hozna. Az iszlamban nincs baratno, csaj, randi, igy ez meg ha valaki kevesbe vallasos is, ezt a reszet altalaban be szoktak tartani a szulok fele. Mas kulturaju embernel teljesen mindegy, hogy a masik baratnoje hogyan csinalja. Ok igy nem csinaljak.
2017. aug. 1. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Az apja nem szereti az idegeneket, oké.

De te a több mint 2 éves párkapcsolattal miért vagy idegen az ő szemében?

(Arról nem is beszélve, hogy a kedves apuci ennyi idő alatt miért nem tudott beilleszkedni a magyar társadalomba, szóval ő az, aki valójában idegen itt, nem te.)

2017. aug. 1. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

költözzetek el és költözzetek össze a pároddal, aztán éljetek boldogan és kész; ha nem akar megismerni, akkor nem akar megismerni, kész

mutassátok meg annak a vén arab f**znak, hogy itt európában mi a módi: itt mindenki azt csinál amit akar és szabad akarata van ami a boldogulását és a szerelmét illeti

2017. aug. 1. 09:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a pasid nem muszlim, akkor tényleg dobd fel neki az összeköltözést, csak belemegy.Ha meg,hagyja, hogy az apja beleugasson a választásába,hagyd a francba.
2017. aug. 2. 04:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Az arabok egészen másképp gondolkodnak a férfi-nő kapcsolatról. Ha a felesége lennél már, és előtte nem lett volna semmi kapcsolatod a fiával (szexuális), akkor talán valamennyire el tudna fogadni. A fia - még ha nem is gondolod - is hasonló elveket vallhat, mint az apja, és majd később fog kiderülni, hogy mennyire. Nagyon rossz lehet ilyen se ide, se oda nem tartozó embernek lenni, mármint a párodra írom ezt. Mert se nem arab, se nem magyar!! Elég nehéz életed lesz mellette, már most látszik.
2017. aug. 2. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is az arab szokásokon és kultúrán van a hangsúly, mas lányra számít, számított az apuka, vagy tényleg ilyen morci az idegenekre, de akkor miért el itt nem peddig otthon?!
2017. aug. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!