Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak jó tanácsaitok? Holnap bemutat a barátom a szüleinek.
4 éve nem voltam ilyenen. :D Kb. mintha először mennék életemben. És nagyon nagyon izgulok. Barátommal még friss a kapcsolat. (1 hónap)
20/L
Öltözz normálisan. Smink csak minimálisan. Ne beszélj túl sokat. Figyeld a hangszíned. Ha idegesek vagyunk, változik. Légy ápolt. Nevess, ha a helyzet aúgy hozza, de ne vihogj.
Ilyesmikre gondoltál?
Sztem túlbkorai a bemutatás :D Engem a párom félév után mutatott be otthon. Én a mwi napig nem vittem haza ( másfél éve vagyunk együtt) Az ok egyszerű: engem szeressen ne a szüleim. Majd ha megkéri a kezem akkor bemutatom.Nem tartim szükségesnek a korábbi bemutatást. Szüleim egyetértenek velem.
De sztem ti azért akarjátok bemutatni a szülőknek egymást mert a másiknál akartok aludni. Mindjuk ez esetben elkerülhetetlen :D
Hála az égnek mi egyetemi kollégiumban ismerkedtünk meg és féléve közös szibában élünk :D szval randi a szülői házban kimaradt :)
Tanácsként azt el tudom mondani ( ha persze nem tudod elkerülni a találkozást) hogy légy közvetlen, figyelmes és ne lógj a pasid nyakán. Ne is smároljatok a szülök előtt. Efy puszta egymásra mosolygás tükrözi az összetartozást ha persze vannak érzelmrk. Mindenkivel beszélgess. Légy érdeklődő. Tuti ebédre hívnak akkor dicsérd meg a kaját és kérd el a receptet mert ez annyira isteni h te magad is el akarod készíteni. ( nálam ez nagyon betalált párom anyjánál mert mimdig azon aggodik h a pici fia nem eszik finomat a koliban. De így majd én főzök neki hazait). A többit a helyzet adja :) A lényeg h éreztesd h talpraesett lány vagy aki szereti a fiúkat de önálló is. ( engem a párom egyedül hafyott az anyjával 2 napra. Szval nyugi ) :D
Ha van esetleg kérdésed írj privit :) szivesen segítek.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!