Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak jó tanácsaitok? Holnap bemutat a barátom a szüleinek.
4 éve nem voltam ilyenen. :D Kb. mintha először mennék életemben. És nagyon nagyon izgulok. Barátommal még friss a kapcsolat. (1 hónap)
20/L
Köszönöm szépen a részletes választ! :)
Muszáj a bemutatás, otthon lakunk mindketten, és nem csak együtt alvás miatt, hanem eleve ha lakásban akarunk lenni akkor elkerülhetetlen a találkozás.:D
Diákok vagyunk, a saját városunkban tanulunk, a szüleinkkel lakunk. Ez az egy hónap elég idő volt a bemutatásra. Vagy akkor ne legyen semmi intimség és még fél évig csak sétálni meg mozizni meg bulizni járjunk és csináljuk a mosdóban, mert ha nem akkor a barátom szülei fogják irányítani a kapcsolatunkat és szakítunk?
Gratulálok neked, magasan van az értelmi szinted. Hatalmas piros kéz! Kár, hogy nem nyomhatom meg kétszer...
Szia.
A szülei is tudják, hogy ilyenkor ideges az ember, és tudják, hogy ez egy komoly megmérettetés, mert fontos az első benyomás, de várják ők is, hogy megismerjék végre a fiúk kiszemeltjét. :D
Teljesen természetes, hogy ha együtt laktok a szüleitekkel, akkor bemutat otthon, mert ha át is mész hozzájuk, nem idegenként fognak kezelni, vagy úgy nézni, hogy "na hazahozott egy csajt", hanem tudják, hogy a barátnője vagy.
Nem mindegy azért. :)
Légy nyitott, ha kérdeznek válaszolj normálisan, mosolyogj, ha úgy hozza a helyzet, de ne játszd túl. Ne öltözz ki, mintha bálba mennél vagy discoba, vegyél fel egy hétköznapi, de odaillő felszerelést. :) Nyugodtan fogd meg a barátod kezét, ne félj a reakciótól, legalább látják, hogy igazán szereted.
Ha ebédre hívnak, akkor köszönd meg a meghívást, legyél udvarias, de ne rohanjatok majd 5 perc múlva el a szobába. :D
Engem amikor a párom bemutatott otthon, akkor leültünk a szüleivel beszélgetni, kérdezgettek a családomról, stb. :)
Az első találkozás a "nehéz", aztán majd megszokod és lazább leszel. :)
Sok sikert!! :)
22 N
OFF
Was that... sarcasm? :D
ON
Viselkedj természetesen, szerintem teljesen felesleges az erőltetett udvariaskodás pl. a recepttel, ha még főzni sem tudsz. Illedelmesen kérj és köszönd meg, amit kapsz, bár ez egy normális neveltetést kapott ember esetében alap. Szerintem felesleges túlgondolni.
Köszönöm szépen! :)
Az anyuka szeret sokat kérdezgetni, és nagyon okos, és szemtől szembe nem lesz bunkó akkor sem, ha nem vagyok neki szimpatikus.
Az apuka a kérdezgetésen kívül ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!