Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be a szüleinek?
Sziasztok!
20 éves lány vagyok, a párom 30 éves férfi. 2 hónapja vagyunk együtt. Eddig minden nagyon jól ment kettőnk közt. Ő már rengeteget volt nálam és a szüleimnél, viszont én még nála egyszer sem. Volt róla szó, hogy mehetek hozzájuk, de eddig nem került rá sor. Úgy érzem, hogy én már kiteregettem a lapjaim, megmutattam magamból és a családomból mindent, de visszafele semmi, vagy nem sok. Próbáltam vele beszélni.. de semmi.
2 honap nem olyan nagy ido azert. nem mindenki visz haza minden jottmentet 2 het utan bemutatni. lehe t az is, hogy az o csaladja problemasabb vagy nem olyan nyitott vagy akarmi es meg korainak erzi.
szerintem ne baszogasd ezzel.
1.: 2 hónap után még nem viszek nőt a szüleimhez.
2.: Az ő szülei idősebbek, és valószínűleg komolyabb gondolkodásúak.
3.: 2 hónap után úgy mondod "párom"? Pasid, kanid, bikád, de nem "pár".
Haverjai, tesója, munkatársai tudnak rólad?
4.-nek.
Mert a nőknek ez ilyen mániája. Sokan azt hiszik, hogy az már a gyűrűzés előjátéka.
Szerintem két hónap nagyon-nagyon kicsi idő.
Én 30 éves nő vagyok, szerintem mivel a pároddal egykorú vagyok, jobban megértem az ő hozzáállását. Te még fiatalabb vagy, türelmetlenebb picit és gyorsabban megnyílsz és megbízol másokban. 10 év múlva hidd el te se fogsz ennyire kapkodni, mikor másokat beengedsz az életedbe.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne aggódj, ez nem rossz jel, a párod hozzáállása teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!