Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be a barátom a szüleinek?
Lassan két éve leszünk együtt, és még nem ismerek szinte senki az ő részéről.
Szülei messze laknak tőlünk de viszonylag gyakran jár haza. Még soha nem mondta hogy menjek el vele. Eléggé rosszul esik mert ilyenkor egybol arra gondolok velem van a baj... 20évesek vagyunk mind a ketten még az sem hogy kis komolytalan 10en evesek. Ezért nem is értem. Egyszer említettem neki akkot az volt rá a válasz hogy mert nem akarja hogy sokat vonatozzak mert tuti nem birnam. De mikor kocsival megy akkor sem mondja hogy elmehetek.
20 évesek, nem komolytalan tizenévesek
Ezen jót nevettem.
Egyszer mutattam be valakit és meg is bántam rendesen. Rosszul vagyok már attól a sráctól, akkor se gondoltam komolynak a kapcsolatot. Majd akkor viszek haza valakit, ha tényleg komoly. Ne forszírozd neki, én se bírnám.
Lehet az is, hogy nagyon komolyan vennék a szüleik, ha hazahozna téged, bemesélik maguknak, hogy elvesz vagy mit tudom én. Rosszul lennék én is a folyamatos kombinálástól.
22l
Most fogok végezni a sulival, dolgozni fogok kozmetikusként.
Össze akar velem költözni. Ezek szerint komolyan gondolja vele. De annyira meg mégsem hogy a családjának bemutasson?
"Peti, miért nem mutatsz be a szüleidnek? Rég megvan a jogsid, és ezelőtt ezt ígérted."
Mit mesélt a családjáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!