Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be a szüleinek?
Több mint féléve tart ez a dolog….
A barátainak már bemutatott de a szüleinek nem….miért nem akar? Egyszer kérdeztem tőle hogy miért nem , csak annyit mondott hogy szerinte erőltetett…..sokat vagyunk együtt, mindig nálam van.
De nem tudom ezt hova rakni, a válaszokat köszönöm 26 L
Annak indult , de már kapcsolatban vagyunk.
Voltam náluk 2x persze a szülei nem voltak otthon.
nem. tudom engem két hónap után bemutatott a szüleinek.
jól érzed hogy fura
Elsőre a tippem az lett volna, hogy nem okosak a szülei, és megkímélné saját.magát és téged is. (Engem bár megkímélt volna a páromxD)
De mi el azt mondta rá, hogy erőltetett, inkább elköteleződési nehézségekre gyanakszom. Más komolyabb témát érintettetek? Összeköltözés, akar e gyereket stb.
A gyerektémára sokan rá.oldják, hogy fél éve jártok, minek? Szerintem fontos, hogy hasonló elképzeléseitek vannak e, mert ha az egyik akar, a másik nem, annak a kapcsolatnak nincs jövője. Érdemes tisztázni.
Nekem olyan kapcsolataim voltak, a hol megpróbáltam beszélni az összeköltözésről, de nekik két év után is "jaj, ez túl korai" volt..
Elébe mentem, jelenlegi páromat a második héten kikérdeztem a gyerekvállalásról. Ember volt a talpán, és az első pánik után, mi kiült az arcára, összeszedetten válaszolt. Tisztáztam, hogy ennek mo colt a célja, és majd ha odeérünk, ráérünk tervezni, de nem árt tudni. Ez két éve volt( és nincs gyerek). Nem jelent neki problémát jövöbeli elképzelésekről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!