Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mutat be a szüleinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be a szüleinek?

Figyelt kérdés

Több mint féléve tart ez a dolog….

A barátainak már bemutatott de a szüleinek nem….miért nem akar? Egyszer kérdeztem tőle hogy miért nem , csak annyit mondott hogy szerinte erőltetett…..sokat vagyunk együtt, mindig nálam van.

De nem tudom ezt hova rakni, a válaszokat köszönöm 26 L

2021. okt. 30. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Ez szerinte is komoly kapcsolat, nem csak szexkapcsolatnak tart?
2021. okt. 30. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet szigoru szulei vannak es nincs kedve a kioktatásukhoz
2021. okt. 30. 12:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Annak indult , de már kapcsolatban vagyunk.

Voltam náluk 2x persze a szülei nem voltak otthon.

2021. okt. 30. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

nem. tudom engem két hónap után bemutatott a szüleinek.

jól érzed hogy fura

2021. okt. 30. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre a tippem az lett volna, hogy nem okosak a szülei, és megkímélné saját.magát és téged is. (Engem bár megkímélt volna a páromxD)

De mi el azt mondta rá, hogy erőltetett, inkább elköteleződési nehézségekre gyanakszom. Más komolyabb témát érintettetek? Összeköltözés, akar e gyereket stb.

A gyerektémára sokan rá.oldják, hogy fél éve jártok, minek? Szerintem fontos, hogy hasonló elképzeléseitek vannak e, mert ha az egyik akar, a másik nem, annak a kapcsolatnak nincs jövője. Érdemes tisztázni.

Nekem olyan kapcsolataim voltak, a hol megpróbáltam beszélni az összeköltözésről, de nekik két év után is "jaj, ez túl korai" volt..

Elébe mentem, jelenlegi páromat a második héten kikérdeztem a gyerekvállalásról. Ember volt a talpán, és az első pánik után, mi kiült az arcára, összeszedetten válaszolt. Tisztáztam, hogy ennek mo colt a célja, és majd ha odeérünk, ráérünk tervezni, de nem árt tudni. Ez két éve volt( és nincs gyerek). Nem jelent neki problémát jövöbeli elképzelésekről beszélni.

2021. okt. 30. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Csak te gondolod komoly kapcsolatnak, o nem. Aki nem komoly kapcsolatot keres az pont azert van, mert nem tud elkotelezodni. Attol, hogy nem cserelgeti a partnereit, attol meg nem lesz komoly egy kapcsolat. Ez egy tini kategorias jarunk, nem tobb.
2021. okt. 30. 12:51
 7/8 A kérdező kommentje:
De már beszéljük az összeköltözést. Nem értem.
2021. okt. 30. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akarom még bemutatni a barátomat a szüleimnek, pedig komoly kapcsolat, tart is jó ideje, de én is úgy érzem, hogy erőltetett, meg valahogy én utálom ezt, kellemetlen, nem tudom ezt rendesen elmagyarázni. Majd úgyis lesz egy olyan pillanat, amikor azt fogom érezni, hogy na most már szeretném, de addig kettesben szeretnék lenni. Én vagyok a nő.
2021. okt. 30. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!