Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan h rátok nyitottak ?

Többször is.
Egyik exemnél az anyja nyitott be, míg a kedves fia feje a lábaim közt volt, szerencsére a paplan alatt, úgyhogy részleteket nem látott, de a szituáció egyértelmű volt. Szerencsére csak röhögtünk rajta, ugyanis volt már olyan, hogy mikor mi léptünk be a lakásba, anyuka pucérkodott, szóval 1-1. :D
Aztán a másik exemnél egyszer ránk nyitott öcsém (korban közel hozzám), de ő sem látott semmit, de azért levágta, mibe sikerült beletrappolni. Egy másik alkalommal már zártuk az ajtót, akkor anyukám akart besétálni...

Volt, öcsém. :D Takaró volt rajtunk, annyira nem lett volna levágós a szitu, ha nem késő délután lett volna, szóval teljesen indokolatlan lett volna a takaró.
De mikor szobalányként dolgoztam külföldön, én is nyitottam már rá egy párocskára. Igazából magukra vessenek, én kopogtam kétszer is, vártam jó fél percet, nem szóltak semmit, hogy majd később vagy valami, ebben a helyzetben meg azt kellett feltételeznem, hogy üres a szoba... :D kicsit kínos volt.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!