Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdemlem meg hogy szeressenek?
Nem vesznek komolyan a lányok, pedig normálisan közeledek feléjük.
Egy lány csinálta velem, hogy egyszer elutasított majd amikor szakított akkor "bejelentkezett" nálam hogy szakított. Akkor jó lettem volna neki. De egy ilyen lány tuti nem a személyiségem miatt akar hanem csak azért mert nincs senkije és jó lennék. Mert akkor elsőre is engem választott volna. Biztos sok fiú örülne így is a csajnak de én komoly kapcsolatot szeretnék és ott inkább a viselkedés, érzelmek a fontosabbak. Rossz érzés hogy engem nem tud megszeretni egy lány sem. Pedig nagyon vágynék rá.
Olyan mintha fordítva gondolkodnának. Ha egy fiú próbál a kedvébe járni meg még akarja szeretni az nem jó. Ha egy fiú kihasználja az a jó és futnak utána.
Az ilyen fiúkat meg tudják szeretni. Nem értem ezt.
A szeretet nem erdem. Nem kierdemelni kell. Azok hiszik ezt akiket gyerekkorukban zsariltak ilyenekkel pl ha rossz vagy nem szeretlek
Teljesen mashogy mukodik a szerelem szeretet. Gyakorta szeretik a bántalmazókat is..
Ez nem érdem.
Hát te k*rva hulye vagy!
Mit kellett volna tennie? Dobnia azonnal egy ismeretlen férfi kiatt a jeleblegi pasiját!?????
Szakitott, és elsőként rád gondolt.... idióta.
Az egy jó dolog, hogy normálisan közeledsz feléjük, de a csajoknál ez csak a "beugróra" elég, hogy egyáltalán szóba álljanak veled.
Ahhoz, hogy vonzódjanak is hozzád, és ne csak egy "hiánypótlóként" tekintsenek rád, be kell bizonyítanod, hogy egyáltalán érdemes veled összejönni! (Ez a legnehezebb, mert személyre szabott.)
És csak ezután következne az, hogy "szeressen", kötődjön valamiért hozzád... :,D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!