Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mer velem lefekudni, mit mondjak neki hogy meggyozzem hogy nem lesz baj?
Azt hiszi rolam bolond vagyok, egyszer ketszer mondtam neki hogy megfogom magam olni ha nem fog velem foglalkozni de akkor még jo volt koztunk minden....aztan emiatt nem akart velem se beszelni se talalkozni. Még egyszer sem fekudtunk le, nagyon kozel voltunk hozza. Az az erzesem hogy csak szexet akar es ezert nem mer velem felekudni mert fel hogy baj lesz hogy valamit csinalok magammal, momdta is hogy "le se fekudnek veled mert megolod magad utana".
Mit mondjak neki, mivel gyozzem meg hogy nem lesz baj ha lefekszunk egymassal?
Azzal akarom meggyozni csak hogy talalkozzunk a szexre nem terek ra hiszen ugyis csak azt akarja akkor meg fekudjunk le oszt hagyjuk egymast beken.
Mit irjak neki ha mindenre elutasito valaszt kapok a "megolom magam" kijelenteseim miatt?
😅 dehogyis
Nem tudom mit mondjak fel tolem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!