Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki a szeretői viszonyból? Mit mondjak Neki?
Hmmm..
Sokan vannak hasonló cipőben, mint Te. Rengetegen. Nem is hinnék az emberek. Én is voltam. Hullámvölgyekkel teli időszak volt. Sokáig azt gondoltam, hogy nem lehet az enyém, de aztán a végén az enyém lett. Egy pár szakítással tarkítva, de kitartottunk. A mi szerelmünk győzött, és nem az, hogy ki mit gondol, hisz minden csoda 3 napig tart, ja vagy addig sem.
Azt neked kell tudnod, hogy milyen a kapcsolatotok. Persze, neki ez most így kényelmes, de szerintem el kéne, hogy engedd, és magaddal foglalkozni, barátokkal lenni, ha valóban szeret, meg érdekled, úgy is visszajön. Ha nem, hát akkor egy tanulópénz és tapasztalat, ez is az életed része.
Én nem ítélkezem,mindenki azt csinál amit akar,úgy él ahogy...
De se nőt,se férfit nem kell félteni,ha viszonyról van szó,mert egy percig se nézik,hogy kik várják haza!
Mint minden ez is megoldódik,lecsendesül egyszer és az élet megy tovább!
Kérdező, ez nem vicces, hanem szánalmas, hogy ennyire ígénytelen szintre süllyedtél. házas ember szeretőjének lenni, mindig másodiknak lenni, vagy negyediknek, ötödiknek stb... Ki tudja hány ürítőedényt tart még rajtad kívül. Tényleg ennyire nincs önbecsülésed? Ennyire semmire sem tartod magad?
Te is tudod ott belül, hogy ennek nincs jövője. Plusz, A boldogságodat nem építheted egy házasság romjaira, amibe belemásztál, egy másik nő fájdalmára, akinek a férjével összejársz dugni.
Szakíts vele, ha jót akarsz magadnak. Idővel elfelejted.
Találsz mást, talán férjhez is mész, és elkezdhetsz imádkozni, hogy ne érjen utol a karma, bár nagyon megérdemelnéd. Te is, és az ilyen undormány patkány pasi is.
Én nem foglak elítélni, mint itt sokan. Hogy jön bárki is ahhoz, főleg így ismeretlenül. Nem vagy könnyű helyzetbe, főleg mert ahogy írtad megszeretted.. Az érzelmeknek meg nehéz parancsolni.. Mindenesetre őrlődsz és ez nem jó, nem kéne tönkre menned. Szerintem, húzz egy határt és mondd meg neki ez így nem jó, többre vágysz, ha nem lép szakíts vele, aztán meglátjátok a különlét megindít-e valamit, mint már valaki írta itt felettem korábban is.
Hát bizony én is ismerek sikertörténeteket, ahol szeretőből lett második férj avagy feleség. Ahol valóban a szerelem kötötte össze az embereket és léptek ki a nem működő házasságból. Hát van ilyen is ;)
Azt sem kell garantáltnak venni, hogy utána téged is megcsalna, nem mindenki csal félre azért, mert nem bír a vérével, hanem mert nincs a helyén, a valódi társa mellett.
Majd amikor lesz egy komoly kapcsolatod, és kiderül hogy a párod folyamatosan csal és szeretőt tart, majd gondolj vissza erre.
Karma ❤️
16. A gerinctelenség a személyiség része. Aki egy emberrel így bánik, megcsalja megalázza, az mással is ugyanúgy megteszi. Te is a kérdező fajtája lehetsz, azért érzel vele ennyire együtt 🤮🤮🤮.
Hagyjuk már ezt a szerelmes dumát. Egy házas emberre eleve nem úgy néz az ember kezdetektől. Ha pedig később tudja meg, egy önbecsüléssel rendelkező igényes ember véget vet a dolognak. A többi mind kifogás.
18
De jó, hogy másképp gondolkodunk. A szűklátókörűségen is van szerencsére élet. Hiába nem tetszik neked, de ez van. Ha két emberre akkor talál rá a szerelem, amikor már mással van, akkor most mi a francot csináljanak? Én itt nem arról írok, h helyes ha a háttérben orrba-szájba csaljuk egymást, titkolózunk, mert az gáz, hanem, hogy igenis gerincesek vagyunk, és felvállaljuk a másikat. Itt a pont.
Ja és ne ítélkezz ismeretlenül!
Majd pont egy idegen fogja megmondani, hogy ítélkezhetek e vagy sem 😂, ja nem. Jogom van hozzá, hogy a gerinctelen embereket elítéljem, és úgy kezeljem ahogy megérdemlik.
Aki házas/kapcsolatban élő emberrel fekszik össze, viselje a következményeket.
Ha valakinek a szeretője leszel, miközben van párja, az pont nem felvállalás.
Ha felvállaljátok a szerelmeteket egymás iránt, akkor az előtt szakít a párjával a nagy szerelmed, mielőtt veled megcsalja. Te mint 3. pedig addig nem engedsz történni semmit köztetek, amíg a másik kapcsolatban él. Ez lenne a gerinces és tisztességes verzió.
Felőlem lehettek igénytelen, önbecsülés, tartás nélküli lények, de ne csináljunk úgy mintha ez normális lenne.
Hányinger, hogy ilyen "emberek" élnek a földön. Ez vonatkozik a megcsaló félre, és arra is aki az ágyába bújik, annak ellenére hogy annak párja van. De remèlhetőleg a karma majd dolgozik rajta❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!