Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek ki a szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki a szeretői viszonyból? Mit mondjak Neki?

Figyelt kérdés
Fél éve egy házas férfi szeretője vagyok, de már belebetegszem ebbe. Szerelmes vagyok Belé. Tiszta szívemből. Heti 1x találkozunk. Őrlődök. Szenvedek. Mi lesz ha véget vetek ennek? Minden nap hív sokszor, annyi erőt ad nekem. De az életét nem fogja feladni értem. Mi lesz velem utána ha elhagyom? Mert ettől is félek. Nagyon lelkis vagyok, egyre jobban szenvedek. Kérlek ne ítéljetek el. Köszönöm, aki ír nekem valamit erre.
2022. márc. 29. 20:09
1 2 3
 1/28 Noren1989 ***** válasza:
86%

"Józsi, többet akarok, amire te képtelen vagy!

Szvsz!!!"

2022. márc. 29. 20:24
 2/28 A kérdező kommentje:
Köszi, ha ennyire viccesnek tartja valaki. Ne kerülj ilyen szituba azt kívánom!
2022. márc. 29. 20:26
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Ne ítéllek el, ez a "szenvedés" neked jó tanulópénz, hogy ne kezd olyannal, aki házas. Mondjuk nem ez a szenvedés, hanem amit például a feleség érezne, ha kiderülne, hogy más fekszik a férje alá. Egyszer ha felhív, megmondod, hogy nem szeretnéd folytatni, ennyi, neked szarabb, ha húzod. Mi lesz veled utána? Eljátszod a hattyú halálát ahelyett, hogy szégyellnéd magad, és találsz mást. Lehetőség szerint szingli legyen.
2022. márc. 29. 20:26
 4/28 A kérdező kommentje:
Köszi. De nem akarok mást. Őt akarom, de nem lehet.
2022. márc. 29. 20:28
 5/28 Noren1989 ***** válasza:
100%

#2, nem viccnek szàntam. Véresen komoly. Ha te magad nem veszed komolyan az életed, màs miért tenné?

Gondolkozz kicsit magadon, a céljaidon.

2022. márc. 29. 20:28
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne "kerülj" ilyen szituba. Te se kerültél, hanem fejest ugrottál.
2022. márc. 29. 20:29
 7/28 A kérdező kommentje:
Rendben. Vele semmi jövöm. Az is csoda hogy idáig eljutottam gondolatban. De megvalósítani nem tudom képes vagyok-e rá.
2022. márc. 29. 20:30
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de magadnak csináltad. Nehéz nem ítélkezni az ilyen helyzeteken.

Már az elején is tudtad, hogy nős, nem?

Mondd meg neki, hogy neked ez már nem elég, és ha többet nem tud nyújtani, akkor inkább hagyjátok abba.

2022. márc. 29. 20:34
 9/28 anonim ***** válasza:
86%

Pedig csak két dolgot tehetsz; vagy szenvedsz tovább, de legalább vele vagy,

Vagy összeszeded magad, veszel egy nagy levegőt, es megmondod hogy neked ez nem megy, ezt nem tudod csinálni, legyen vége. És megszüntetsz vele minden kontaktot. Sirsz 1-2 hétig, lefogysz vagy 10 kilot, aztán elkezd könnyebb lenni, és pár honap múlva már talán nem is fog fájni.

Talán...

2022. márc. 29. 20:35
 10/28 anonim ***** válasza:
44%

Gyűlölöm az ilyen gerinctelen "nőket".

Aláfekszel egy nős férfinak, akinek felesége van (lehet,hogy gyereke is) és még sajnáltatod is magad...

2022. márc. 29. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!