Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szálljak ki egy szeretői viszonyból? 24/F
Egy ideje (pár alkalom) viszonyba kezdtem egy 27 éves lánnyal.
Nekem jelenleg nincs párom, a lánynak viszont igen.
Mivel én többet nem látok ebben a "kapcsolatban", a lány viszont igen, nem szeretném megbántani viszont folytatni se szeretném.
Hogyan érdemes ezt meglépni, úgy hogy a későbbiekben ne éljen vissza a helyzettel?
Hogy tudna visszaélni a helyzettel? Neki van párja, lenne félni valója. Egyszerűen megmondod, hogy befejezed, nem akarsz vele semmilyen kapcsolatot.
Az, hogy megbántódik az ő problémája.
Valahol ez is egy kapcsolat.
Szal szárral jár.
Inkább te tudsz visszaélni a helyzettel, ő nem tud.
Amúgy van egy szép magyar szó: "nem"
Nem fog vissza élni, hiszen veszteni valód nincsen…akkor lennél bajban, ha fenyegetőzne és neked párod lenne, hogy kitálal mindent stb stb..
Én ilyen helyzetekben, mindig megkérdezném magamtól, hogy lehet bizni ezek után a másikban, ha én már eljátszottam egy ilyen helyzetet. Na mindegy, csak gondolkodtam…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!