Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem lett a szeretői viszonyból?
Abbahagytuk amikor úgy éreztük szerelmesek vagyunk, de így sem tudunk elszakadni egymástól. Nagyon rossz mindkettőnk párkapcsolat. Az enyém kevésbé, mint az övé.. Ő ott is hagyná az elettarsat, gyerek miatt vannak együtt. A nő sem szereti.
Viszont engem párom úgy ahogy még szeret, tudom h eléggé nagy baj h felre léptünk. De nem erre vagyok most kíváncsi.
Hanem hogy mit tennétek?
Kérlek szépen, mit jelent az hogy megint ezt adom elő?
A megcsalas kategória tehát csak erre szolgál? Igen, tudom h nagyon rosszat tettünk, de gondoltam kerdehetk tanácsot, olyantol, aki hasonló helyzetben volt.. De jó...
Ha eddig, amíg szabad volt a pálya, nem ment, akkor most sem fog. Az hozta meg az izgalmat számotokra, hogy most "nem lehet". Amint ez megoldódik, ugyanott lesztek.
Megjegyzés: ettől persze még a rendes kapcsolatotok sem működik.
Én személy szerint azt javasolnám, hogy váljatok el a mostani párjaitoktól, utána szexelhettek, és később úgyis külön utakon folytatjátok.
Én is gyerek miatt vagyok a kapcsolatomban és részemről nem kamu vagy csak duma, h ezért nem lépek ki a kapcsolatból. Hanem ez az igazság, olyan kicsik meg a gyekereink, nem hiszem h megértené bármelyikük is,hogy most anya meg apa miért válik el és mit keresünk mi együtt utána..
Én attól félek, hogy össze jövünk (feltételezés) és aztán 1 év vagy pár hónap és vége... Mert erre is nagy az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!