Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszautasítok egy haveri viszonyból kialakult randira hívást, akkor eláshatom a baráti kapcsolatot is?
:(
Hogy csináljam, ha nem akarom elveszíteni mert kedvelem, boldoggá tesznek a beszélgetéseink, de nem tudnék működni vele egy kapcsolatban.
Ezt soha nem értettem, a másik érez irántad, te meg nem, de szeretnél vele továbbra is jó
pofizni. Nem érdekel téged sehogy sem az a másik, ami a lényeg, te jól érezd magad. Ő érez irántad, te ő iránta nem, akkor békén kénre hagyni, távolodni tőle. Tudom, neked as fontos a jó szórakozás, ha másik szenved is közben akár hosszú hónapok ig is közben. Ez az igazi barátság, nézni, hogy a másik hogy szenved, még téged szórakoztat.
Nem jártam igy, én előbb előtűnök.
Baráti körben láttam ilyet.
Valakit randira hivok, az iránt már érzek. Úgy vaktában nem hivogatok senkit randira, hátha lesz valami érzés valamikor.
Nemet mond, jobban járok, ha messzire kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!