Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos ha a nő minden kapcsolatot megszakít a férfivel ebben az esetben?
Mégis milyen alapon tiltod el a párod más nőktől? Ilyen hozzáállás miatt csalnak meg téged. Nincs jogod hozzá, hogy megmondd kivel töltheti az idejét.
A nő nem normális, szerintem a férfi nem hibázott ha nem csalta meg..
"Mennyire fér ha ezért a nő kiborul, nem mehet haza a férfi, nem láthatja a gyerekét, nem küld képet róla, nem hívhatja fel."
Ez a nő beteg.
1. A gyerekén akar bosszút állni.
2. Egy feltételezett megcsalásért.
Kíváncsi lennék fordított esetben mit szólna a fazon ahhoz, ha egy férfi barátod lenne, és vele együtt mennél vásárolgatni, főzőcskézni, fesztiválózni, miközben ő kint húzza az igát:D
Mennyire tetszene az neki?:DD
Jogos. A gusztustalan az, hogy itthon vagy, viszed a háztartást, neveled a gyereket/gyerekeket, gyakorlatilag egyedül, őkegyelme éli a félig meddig aglegényke életét, holott itthon gyereke és asszonya van.
Hatalmas meló háztartást vezetni, miközben a férfi pénzt keres. Joga van mindkét félnek barátokat szerezni. A nő és a férfi sem haragudhat meg ilyen miatt.
Csak egy mentális beteg teszi ezt a gyerekével. Egyébként jogod sincs hozzá, ahogy előttem írták.
Elkattantak a feminácik , mindig a nő legyen az "áldozat" .... biztos jó kedvéből ment ki a férfi egy külföldi országba , hogy saját tető legyen a feje felett . És még picsog is. Szegény nő :( . A férfinak otthon a sarokba kellene sírnia és száraz kenyéren és vízen élni. Beszélgetni meg akkor beszélgethet valakivel ha a nő engedélyt ad. Fordított esetbe persze teljesen normális lenne.
Ki nem állhatom az ilyen nőket. olyan kettős mérce van, mint a huzat. Persze a fejébe ez meg se fordul. Jöhetnek a leszavazások nők/lányok akik magukra ismertek ebben. :)
A gyerektol nem tilthatod el.
Kepet nem vagy koteles kuldeni.
"nem láthatja a gyerekét, nem küld képet róla, nem hívhatja fel"
Hát ez a rész semmiképp sem jogos - sem a férfival, sem a gyerekkel szemben.
Ez a nő bolond.
Egyértelmű,hogy a saját fóbiáit vetíti ki a párjára.Aki ennyire nem bízik a párjában úgy,hogy már gyereket is szült neki az nem százas.
Találkoztam hasonló nőszeméllyel,neki például az volt a féltékenység tárgya,hogy a családi ebéden ott voltak a lány unokatestvéreim és szóba álltam velük.
A bíróság majd eldönti mit lehet vagy mit nem.Amúgy az ilyen bizalmatlan emberek szokták megcsalni a párjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!