Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos ha a nő minden kapcsolatot megszakít a férfivel ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A férfi külföldre megy dolgozni hogy vehessenek egy lakást majd idővel, viszont a nőnek gyanúi lesznek a férfivel kapcsolatban, mi szerint túl jobban lesz egy ottani nővel, de nem történik mondjuk megcsalás, csak közösen eltöltött idők, például vásárlás, vagy közös főzés, esetleg egy fesztivál. Mennyire fér ha ezért a nő kiborul, nem mehet haza a férfi, nem láthatja a gyerekét, nem küld képet róla, nem hívhatja fel. Szóval úgy mond kiadó ha a párját. Persze másik szavában azt közli hogy elméjét hozzájuk egy órára hogy lássa a gyerekét. Egyáltalán jogos az e fajta féltékenykedés, és vissza élés a gyerekkel is? Mondjuk már a külföldi munka előtt is közölte hogy egy simliskedés és a férfi elfelejtheti mindkettőjüket! Egyáltalán még lehet próbálni megjavítani ezt a kapcsolatot?
2018. aug. 6. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%

Mégis milyen alapon tiltod el a párod más nőktől? Ilyen hozzáállás miatt csalnak meg téged. Nincs jogod hozzá, hogy megmondd kivel töltheti az idejét.

A nő nem normális, szerintem a férfi nem hibázott ha nem csalta meg..

2018. aug. 6. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

"Mennyire fér ha ezért a nő kiborul, nem mehet haza a férfi, nem láthatja a gyerekét, nem küld képet róla, nem hívhatja fel."

Ez a nő beteg.

1. A gyerekén akar bosszút állni.

2. Egy feltételezett megcsalásért.

2018. aug. 6. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
A gyerek láthatását majd a BÍRÓSÁG rendezi, nem te :D
2018. aug. 6. 16:30
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Kíváncsi lennék fordított esetben mit szólna a fazon ahhoz, ha egy férfi barátod lenne, és vele együtt mennél vásárolgatni, főzőcskézni, fesztiválózni, miközben ő kint húzza az igát:D

Mennyire tetszene az neki?:DD

Jogos. A gusztustalan az, hogy itthon vagy, viszed a háztartást, neveled a gyereket/gyerekeket, gyakorlatilag egyedül, őkegyelme éli a félig meddig aglegényke életét, holott itthon gyereke és asszonya van.

2018. aug. 6. 16:31
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Hatalmas meló háztartást vezetni, miközben a férfi pénzt keres. Joga van mindkét félnek barátokat szerezni. A nő és a férfi sem haragudhat meg ilyen miatt.

Csak egy mentális beteg teszi ezt a gyerekével. Egyébként jogod sincs hozzá, ahogy előttem írták.

2018. aug. 6. 16:34
 6/12 anonim ***** válasza:
61%

Elkattantak a feminácik , mindig a nő legyen az "áldozat" .... biztos jó kedvéből ment ki a férfi egy külföldi országba , hogy saját tető legyen a feje felett . És még picsog is. Szegény nő :( . A férfinak otthon a sarokba kellene sírnia és száraz kenyéren és vízen élni. Beszélgetni meg akkor beszélgethet valakivel ha a nő engedélyt ad. Fordított esetbe persze teljesen normális lenne.

Ki nem állhatom az ilyen nőket. olyan kettős mérce van, mint a huzat. Persze a fejébe ez meg se fordul. Jöhetnek a leszavazások nők/lányok akik magukra ismertek ebben. :)

2018. aug. 6. 16:37
 7/12 anonim ***** válasza:

A gyerektol nem tilthatod el.

Kepet nem vagy koteles kuldeni.

2018. aug. 6. 16:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi! Egyébként eddig haza jártam hetente, de ez még egy plusz hogy most nem mentem...
2018. aug. 6. 16:39
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

"nem láthatja a gyerekét, nem küld képet róla, nem hívhatja fel"

Hát ez a rész semmiképp sem jogos - sem a férfival, sem a gyerekkel szemben.

2018. aug. 6. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
66%

Ez a nő bolond.

Egyértelmű,hogy a saját fóbiáit vetíti ki a párjára.Aki ennyire nem bízik a párjában úgy,hogy már gyereket is szült neki az nem százas.

Találkoztam hasonló nőszeméllyel,neki például az volt a féltékenység tárgya,hogy a családi ebéden ott voltak a lány unokatestvéreim és szóba álltam velük.

A bíróság majd eldönti mit lehet vagy mit nem.Amúgy az ilyen bizalmatlan emberek szokták megcsalni a párjukat.

2018. aug. 6. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!