Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet h egy férfi megszakít egy nővel minden kapcsolatot, mégha nagyon szereti is?
Szétváltak útjaink, inkább ő tünt el az életemből, de én is elutasító voltam,mert sok akadályt látta m a kapcsolatunkban. Bár szeretjük egymást, ő nem szerette volna barátként folytatni a kapcsolatunkat,arra hivatkozva h neki az fájna.
Szerintetek ha egy férfi szeret egy nőt akkor képes nem érdeklődni felőle,nem kiváncsi h mi történik vele nap mint nap? Mert sztem ez nem igaz szerelem. Tekintve a sok akadályt, ő ezek szerint nem is tesz meg semmit azért h bizni tudjak benne, és nem érdekli hogy vagyok,vagy hogy telnek a napjaim. Mindig én irtam rá. Még ha találkoznánk is nem hiszem h ezt a sok fájdalmas napot amit külön töltöttünk be lehetne pótolni. De úgy érzem csak nekem fájdalmas, mégha esetleg szeretne is találkozni h megbeszéljük vagy esetleg lezárjuk a lelkünkben a dolgokat.
Szerintem ez nem igaz szerelem h kibirja h nem kérdezi meg hogy mi van velem, stb. Mert ő tökéletesen kibirja nélkülem ezek szerint, jól el van foglalva esetleg más nőkkel
:(
Egyszer nekem is beszélnem kell vkivel aki nem érdeklődik megszakitott minden kapcsolatot.. DE tudom hogy nem neten olvas tud mindent rolam..én azt értem ő is szenved..vagy ha nem akkor tényleg jol jàtszik :( a zenékbe is a szabadits meg attol amit érzek ..ezt biztos nem a pàrjànak posztolta..meg a "és ő màr ott àllt mellettem"és a sok véletlen..de miért nem őszinte? Én hogy legyek az ha tudom hogy hazudik?
TE szereted őt? Mert különben nem értem, hogy miért zavar téged, hogy nem keres... Ha csak szenvedést okozott, és okoz most is, miért nem zárod le magadban?
Ha pedig szereted, és folytatni akarod vele, akkor változtass a hozzáállásodon.
„Ő nem szerette volna barátként folytatni…”
Na igen. Ezzel mit üzentél volna neki? Azt, hogy arra jó vagy, hogy a barátom legyél, de ahhoz nem elég jó, hogy életem párja.
Nagyon nehéz dolgot kértél tőle. Talán a legnehezebbet. Azt, hogy maradjon melletted, miközben szeret téged, te meg feltehetően mással vagy. Kegyetlenség ilyent bárkitől is kérni.
Nyilván azért nem keres, azért nem érdeklődik utánad, mert így védi meg magát a lelki sebektől.
Ilyen „kapcsolatokat” és embereket kicsit sem értem. Ő szeret. Te szereted. Akkor mi a francért nem vagytok együtt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!