Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felbontanátok egy még nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felbontanátok egy még nagyon friss kapcsolatot az exetekért?

Figyelt kérdés
Persze az tény,hogy nem mindegy,mi miatt lett vele anno vége.

2015. aug. 9. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Tényleg miért lett vége vele?
2015. aug. 9. 15:30
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Persze, az azért elég fontos, hogy miért lett vége, de valljuk be, nem véletlenül lett vége, szóval én nem bontanám fel a friss kapcsolatom az exemért.. Felmelegítve is csak a káposzta jó.
2015. aug. 9. 15:33
 3/10 Költőnő? ***** válasza:
100%
nem megyek úgy bele új kapcsolatba, h az előzőt nem zártam le
2015. aug. 9. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ha ex, akkor nem véletlenül az, ha meg még szóbajöhet, akkor nem ex.
2015. aug. 9. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint, még nem vagy teljesen rendben lelkileg.

Így viszont fájdalmat fogsz okozni az új kapcsolatnak is.

A miérteket, meg te tudod.

2015. aug. 9. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon frisset igen, inkább mint szenvedni és az exre gondolni.

L20

2015. aug. 9. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szakitok valakivel, akkor elotte megprobalom meg rendbehozni a dolgokat es ha nem sikerul, akkor jon a szakitas. Innentol az ex mar soha nem johet szoba es ha mar tovabbleptem egy uj kapcsolatba, akkor az uj partneremmel probalok egyre jobban lenni es mar nem is gondolok az exre.

Miert rontanek el egy alakulo kapcsolatot egy olyanert, ami egyszer mar leszerepelt? Es ha megsem sikerul ujra az exel, hiszen korabban sem sikerult?

Ez ertelmetlen!

2015. aug. 9. 16:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint ha megegetted volna a kezed, azota lenne kesztyud, hogy ne egesd meg tobbet magad ... de puszta kezzel nyulkalnal a tuzbe.

Hulyeseg!

2015. aug. 9. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
# 7. válaszadóval értek egyet. Az exszel megfutottuk a magunk köreit, és azért lett ex, mert nem működött. Már bizonyított, semmi értelme újrakezdeni. Viszont addig nem kezdtem új kapcsolatba, amíg nem vágtam el az utolsó szálakat is vele, ez nem lett volna korrekt az új partneremmel szemben.
2015. aug. 9. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálam egy ex az ex és vége.

Nem kezdenék senkivel újra. :P

2015. aug. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!