Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők esetén bűnnek számít-e felvenni a kapcsolatot (barátilag csak) egy múltbeli emberrel?
Én nem kifejezetten rajonganék érte, ha a párom így tenne.
Igen, a múltat le kell zárni, valószínű azoknak is van már párkapcsolata, és azok párjai se örülnének neki.
De ha fel is merült benned, hogy felkeresd az exeidet, magadba kell nézned mélyen, hogy mi ennek a valós oka?
Én az exeimet legfeljebb olyan okkal keresném fel, hogy elküldjem őket a bánatba, mert egyik sem viselkedett velem korrektül a végén.
Nem kellene ezt a kapcsolatot erőltetni. Néhányszor találkoztatok csak, és te tudod a születésnapját? És meg is akarod köszönteni??? Hát ezt nem kellene!!!
Ezzel az emberrel te jóval többet terveztél, csak nem rajtad múlott, hogy hova fejlődik a kapcsolat. És még most sem tudod elfelejteni...
Azt mondod, csalódtál a barátnőkbe, mert eltűntek mellőled. Nem veszed észre, hogy ezek a srácok is eltűntek, csak te akarod rájuk erőltetni magad? Az exed sem keres.
Nem is értem, hogy jutott eszedbe olyan hülyeség, hogy mivel nincsenek barátaid, előhalászod az exedet, meg azokat, akikkel randiztál és majd hű de nagy szívbéli barátaid lesznek.
Minden rendben van nálad?
2-es válaszoló vagyok
Nekem az igaz barátságaim 19-25 éves korom között köttettek. Előtte csak felszínes kapcsolataim voltak, pedig akkor nyilván azt hittem, hogy nélkülük megáll az élet.
Szerintem lehet felnőttkorban barátságokat kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!