Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mennyire fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire fontos a szexualitás egy párkapcsolatban? Milyen elvárásaitok vannak? 21L

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Szóval maga a szex?

Szerintem nem fontos, ha még nem komoly a kapcsolat annyira. De ölelgetés, cirógatás, az kell.

Nem tudom, pontosan mire gondoltál.

F

2015. júl. 10. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Sokadrangú dolog. Az az egy elvárásom van, hogy a párom: is pont így gondolja. 30/nő
2015. júl. 10. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem elég fontos, ez az alapja, ezért vagyunk többek mint barátok.

Kell, hogy kívánjam azt az embert, anélkül nem is lépek vele kapcsolatba. Nézzen azért ki (számomra) jól, vonzzon. Szeressen szexelni, és velem szeresse. :) Lehetőleg ne legyen önző, ahogy én sem vagyok az. Nyaljon szívesen és kívánjon. Legyen ápolt, tiszta általában. És az idő múltával is kívánjon, nem akarok megalázott helyzetbe kerülni még véletlen se. Ha nem akar engem, szakítson minél hamarabb.

2015. júl. 10. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
És ami lemaradt, hagyja magát szeretgetni, és néha ő is engem. Plusz csókolózzunk, és ne csak a kapcsolat elején!
2015. júl. 10. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:

legyen nyitott új dolgokra,BDSM-re játékokra,mindenféle durvulásra,és kevésbé durvulásra,beteg ötletekre,és vicces dolgokra

ennyi unalmas szex nem nekem való

2015. júl. 10. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon fontos. Legyen nyitott az új dolgokra. Exemmel kipróbáltuk az anált, öklözést, nyilvános helyen orál, ujjazás stb. Fojtogatás és pofozás (oda-vissza) is nagyon kedvelt volt. Hármast is akartunk, de szakítottunk sajnos mielőtt kipróbálhattuk volna.

Nem keresek új partnert, de ha egyszer fogok akkor ezeket elvárom majd. Sajnos szexuálisan szürkébb csajjal nem jönnék össze.

23/F

2015. júl. 10. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
nem az alapja. Ezzel gondolom elmondtam, hogy mennyire.
2015. júl. 11. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!