Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy mennyien vannak olyan párkapcsolatban, ahol fiatalon ismerkedtek meg, de még mindig szeretik egymást?
A közvetlen környezetemben nem látok ilyet, de ismerek olyan párt (volt osztálytársam), akire az általános iskola után talált rá a szerelem és azóta is együtt vannak. Tényleg azt látom, hogy összetartoznak és életük végéig együtt lesznek.
De ez szerintem ritka, viszont szeretném én is megélni ezt, bízom benne, hogy így lesz.
Négy éve? Majd ha már 20 éve együtt lesznek...
Egyébként a környezetemben vannak olyan középkorú párok, akik egészen fiatalon, még kamaszként jöttek össze. Ebből egy-két tartós házasság maradt meg. Volt olyan, aki közel negyven évesen jött rá, hogy ő fiatalon nem élte ki magát, ezért otthagyta a családját. Szóval szerintem ez a "fiatalon megtaláltuk életünk párját" dolog ritka, és nem is feltétlenül szerencsés minden esetben. Néha csak önámítás, mert ha egy picit is működik a dolog, már nem mernek változtatni, félnek attól, hogy nem lesz jobb...
14 voltam (L), mikor megismerkedtem az akkor 23 éves barátommal.
Most 25 vagyok, és még mindig ő van az életemben.
Egyikünk sem egy tipikus "mai" fiatal, ezért (is) becsüljük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!