Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy mennyien vannak olyan párkapcsolatban, ahol fiatalon ismerkedtek meg, de még mindig szeretik egymást?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak errefelé van? Vagy esetleg eddig is így volt, csak én nem vettem észre? Mindenhol ilyen húsz és húsz alatti párocskákat látok, de olyanokat akik tényleg komolyan gondolják, meg már 14-16 éves korukban megismerkedtek és azóta imádják egymást. Én nem olyan régen költöztem el, és az előző lakóhelyemen nem tapasztaltam ilyeneket. Még annó nálunk is a gimiben is mindenki szingli volt.. mostanában meg csak azt látom, milyen boldogok a 'gyerekek' az (egyébként tényleg komoly) párkapcsolatukban... Ti mikor ismerkedtetek meg a párotokkal? Tényleg ez lenne a jellemző, ez a nagyon fiatalon való kezdés?? Amúgy irigylem őket..2015. júl. 24. 13:03
11/13 anonim válasza:
17 éves voltam, mikor összejöttem a barátommal, most 24 vagyok. Az előző kapcsolatom is 3 évig tartott..
Vannak olyan emberek, akik nem kalandokat keresnek, hanem hosszú távon egy társat:)
Egyébként a környezetemben most mindenki házasodik, akik meg nem, azok szakítanak:D Szóval most itt ilyen házasság és szakítás dömping van:)
12/13 anonim válasza:
17 voltam, mikor megismertem a férjem, most 46 vagyok, együtt vagyunk most is, szeretetben, boldogságban. Mindig együtt jóban-rosszban.
13/13 anonim válasza:
Egyik osztálytársam már 4 éve van együtt a barátjával, mindketten 16 évesek és az osztályomban alig van olyan pár akik már lassan, vagy már több mint 1 éve ne lennének együtt és rendes komoly kapcsolat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!