Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
észrevettétek hogy aki kevesebbet jár facebookra, tartósabb párkapcsolatban él?
Nem tudom.
Bár tény, amióta férjnél vagyok sokkal kevesebb dolgot rakok ki facebookra. De elötte is ugyebár tartós kapcsolatban éltem!
Viszont 100%, hogy vannak káros hatásai a facebooknak!
Hűha.... nem a fészbúk semminek sem az elrontója.
Az embernek van egy alapszemélyisége, ami megnyilvánul különböző helyzetekben. A személyiség az, amely miatt posztolgat fészbúkon, és amely miatt úgy viselkedik a kapcsolataiban, ahogy. A két dolog egymástól független, bár ugyanonnan indul ki. le kéne szokni, hogy minden szart a fészbúkra fogtok, csak mert nem értitek.
Én amikor gép előtt vagyok, egy lapon megy a fészbúk a háttérben, de csak ritkán írok ki valamit, akkoris hasznosat, vicceset, érdekeset. 115 ismerősöm dettó nem szemeteli tele az üzenőfalat. Én tartós kapcsolatban élek, az ismerőseim közt meg van sokminden. Na ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!