Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 16-17 evesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 16-17 evesen nem elfogadott komoly parkapcsolatban elni?

Figyelt kérdés
Mert en szeretem a baratom,es vele is kitudom magam szorakozni, es egyutt eljuk ki a fiatalsagunkat. Szerintetek?
2012. jan. 22. 23:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a jó, és egészséges, ha komoly a kapcsolatod
2012. jan. 22. 23:35
 2/14 A kérdező kommentje:
mas azt mondta, hogy igy nem tudom kielni a fiatalsagom. De en ugyerzem,hogy attol hogy allmellettemvalaki akire mindig szamithatok, szeretek, attol lehet fiatalsagom.:)
2012. jan. 22. 23:37
 3/14 anonim ***** válasza:
32%
mivel 16-17 évesen gyerekek vagytok,és a családotoknál laktok így nem éltek párkapcsolatban,és ha a szülők nem fogadják el csak megmérgezi,mellesleg ilyen fiatalon nem kell annyira komolyan venni..ezt a kiélni a fiatalságot meg azért nem értem mert egy 20on éves is fiatal,és normális esetben nem tiniként hanem 20on éves "élvezi ki az életét" az ember
2012. jan. 22. 23:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Hat most sajnos tavkapcsolatban elunk 5 honapja, de 2 eve vagyunk egyutt. Eddig mindig megoldottuk,hogy mineltobb idottolthessunk egyutt. Ketszer talalkoztunk egy honapra. Es mikor talalkozunk akkor egyutt elunk. Nagyon szeretjuk egymast. Es en mar pakapcsolanak hivom
2012. jan. 22. 23:42
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
14 évesen már pasiztál? már értem miért mondják,hogy elveszik a fiatalságod...de igazából jobb ha egy kapcsolatban vagy,mintha te lennél a város ribije
2012. jan. 22. 23:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen akkor jottunk ossze, en nem pasizasnak hivom.Most komoly ez durvanak szamit??
2012. jan. 22. 23:50
 7/14 anonim ***** válasza:
tudod az a baj,ha gyerekként jöttök össze,hogy a személyiség változik,20 éves korodra másmilyen leszel é lehet nem fogtok már bejönni egymásnak és csak a megszokás miatt lesztek együtt,sok ilyen gyerekkapcsolat végződik így
2012. jan. 23. 09:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Kedves utoljara valaszolo! Ertelek :) De az is lehetseges,hogy pont forditva sul el. Legalabbis remelem.:)
2012. jan. 23. 17:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen jöttem össze az első barátommal, 20 éves voltam, mikor szakítottunk. Jó volt, szép volt, de mint mondták, mindketten felnőttünk és már csak a megszokás tartott minket össze. De még máig is jó barátom.
2012. jan. 23. 23:43
 10/14 Mulder614 válasza:
Nincs olyan tapasztalata valakinek hogy 16-17 évesen kapcsolatot kezdtek és minden okés volt?
2012. jan. 26. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!