Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 16-17 evesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 16-17 evesen nem elfogadott komoly parkapcsolatban elni?

Figyelt kérdés
Mert en szeretem a baratom,es vele is kitudom magam szorakozni, es egyutt eljuk ki a fiatalsagunkat. Szerintetek?
2012. jan. 22. 23:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De a szuleimnek, es 27 eve jegyben elnek, es 3 gyermekkel :)
2012. jan. 26. 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező! :)

Én 16 évesen ismertem meg a páromat, akivel jelenleg is komoly kapcsolatban élünk. Sokan nem hitték el (családból sem), hogy együtt fogunk maradni, meg hogy kibírjuk a távolságot, ami miatt csak 2 hetente láthattuk egymást...de kibírtuk! :)És sokak hitetlenkedése ellenére láss csodát... 6 éve lassan együtt vagyunk, megvolt az eljegyzés, és már a külön házra meg az esküvőre gyűjtünk.

Úgyhogy én azt mondom ne aggódj...az semmiképpen sem gáz hogy fiatalon van egy komoly kapcsolatod....szerintem az sokkal gázabb ha az ember "kiélés" és "fiatalok vagyunk mindent ki kell próbálni" címszó alatt fűvel fával összefekszik.

Hogy ha valóban komolyan gondoljátok a dolgot, én drukkolok :)

----CuteFoX----

2012. márc. 28. 16:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem kifejezetten egészséges. A rendszeres szex jót tesz a testnek és léleknek, sokkal kevesebb a pattancs. Még csókolózással is egy csomó durva betegséget el lehet kapni. A mononucleosis on szinte minden fiatal átesik napjainkban: 2-4 hét szenvedés, ennél szerencsére sokkal ritkább a fertőző agyhártyagyulladás, ami kezeletlenül halálos is lehet (utoljára Balatonsound kapcsán került média fősodrásába).

És akkor még a nemi betegségekről nem is beszéltünk...

2012. aug. 3. 19:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is úgy gondolom, hogy szép dolog és egészséges! És nagyon szeretjük egymást! :)
2012. szept. 7. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!