Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik kapcsolatot/férfit választanátok?
Leírásomban 2 típusú férfit/kapcsolatot fogok jellemezni ("A" férfi,"B" férfi). Kérdésem az lenne, hogy ti melyiket választanátok? "C" opció nincs!
"A" férfi:
Nagyon szeret téged, veled képzeli el az életét, elfogad minden hibáddal együtt, tudod, hogy életetek végéig kitartana melletted, sosem csalna meg, ugyanabban a körökben nőttetek fel, ugyanaz az érdeklődésetek, ugyanúgy képzelitek el a jövőt, hatalmasat tudtok beszélgetni, azt akarja folytatni, amiért szüleid, nagyszüleid egész életükben dolgoztak, teljesen magad lehetsz mellette - VISZONT: te nagyon szereted, tiszteled, de nem azzal az őrült nagy szerelemmel, szexuális kapcsolatotok átlagos.
"B" férfi:
A tipikus "rosszfiú", te oda vagy érte, de nem bízhatsz benne 100%-osan, nem vagy benne biztos, hogy valóban szeret téged és nem csal meg, talán csak kihasznál.Igényel sok nélküled töltött időt, néha tiszteletlenül beszél veled. Nem ugyanazokban a körökben nőttetek fel, teljesen mással akar foglalkozni az életben, mint te, miatta el kell dobnod azt, amiért elődjeid megszenvedtek. Kicsit meg kell magad játszanod előtte, hogy úgy érezd megfelelsz neki - VISZONT: megőrülsz érte, vad szerelemmel szereted, folyamatosan kívánod, szexuális kapcsolatotok 100000%-os, legalábbis a te részedről.
Nos? :-)
Nálam az "A" verzió ennél a pontnál bukik el: "azt akarja folytatni, amiért szüleid, nagyszüleid egész életükben dolgoztak, teljesen magad lehetsz mellette" - mert én nem vagyok önmagam, ha az őseim útját járom, tehát ha ez a férfi így gondolná, az azt jelentené, hogy baromi rosszul ismer.
A "B" meg azért bukó, mert nem lehetek vele önmagam.
Ha nincs más opció, maradok egyedül, amíg nem lesz olyan, aki nekem is megfelel. Én türelmes vagyok. :-)
Köszi a válaszokat! :)
2-es: Szerintem félreértettél, azt, hogy azt akarja folytatni amit az őseim, és azt hogy teljesen önmagam lehetek mellette, egymástól teljesen függetlenül irtam! Azt hogy önmagam lehetek mellette, a viselkedésemre értettem :-)
A "B" oké lenne, ha tisztelettel beszélne velem.
Az "A"-tól kissé megijedek, hogy ennyire előre tervez.
Én inkább maradnék egyedül. Az elsővel az a baj, hogy azt akarja folytatni, amit a szüleim, a nagyszüleim, nálunk ez eleve hülyeség, mert ilyen nincs. Inkább olyan kellene, akivel a saját jövőnkön dolgozunk, de mindketten járjunk a magunk útján. Meg az is, hogy azok közül, akikkel együtt nőttem fel, senkit nem tudnék elképzelni magam mellé. Természetesen az is, hogy nincs szerelem.
A másodikkal pedig az, hogy nem megbízható, nem tisztel és nem lehetek önmagam mellette.
Nem értettelek félre, kérdező, én nem az őseim útját járom, nem akarom azt az utat járni, mert egy rakás hibát követtek el, ami az én korosztályomon csapódott le a családon belül. Én ezt nem vagyok hajlandó tovább görgetni az utódaim számára. Tehát csak akkor tudok ezen javítani, ha szakítok azzal, amit az őseim csináltak. Érted? :-) Ezért nem jó nekem az első.
A második meg érthető, miért nem jó. Szerintem azt a típust senki nem venné komolyan, aki nem teljesen hülye vagy naiv.
Egyébként személyesen ismerek valakit, akiben megtaláltam mindent, amit egész életemben kerestem a férfiakban és aki mellett sikerülhet - ha úgy alakul kettőnk között - megvalósítani a célomat és nem folytatni tovább a család rossz sorozatát, hanem végre egy jó irányvonalat tudnék felvenni. Hasonlók is vagyunk bizonyos dolgokban, más dolgokban meg kiegészítjük egymást, 2 évvel idősebb nálam. Próbáltam beosztani a két opciód közül valamelyikbe, de igazából egyik sem illik rá. Ő az a C opció, amire te kikötötted, hogy az nincs. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!