Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves fiúk! Ti kit választanátok, a 17 éves lányt, aki tapasztalatlan a szexben, vagy a 40-es, de fiatalos, szexi nőt, akivel viszont titkolni kéne a kapcsolatot?
Ha mindig rá gondolsz, akkor a milf. Ne csak a saját érdekeid nézd, hanem a partnered érdekét is.
Ha a 17 éves lány másra vágyik mint amit teaakarsz tőle akkor ne rabold az idejét.
Ha a 40 évessel egyeznek azeelképzeléseinek, akkor nem értem, mi a kérdés :-)
lehet hogy le pontoztok, de szerintem mivel a 41evessel ugyis titokban csinálod, igy tarsd meg mindkettőt, egyszer élünk.
Hiszen a 41eves is csinalja a férjével. ..
Egyiket se.. 23 évesen egy 17 éves lanyt gyereknek,mkislanynak tartok..
Anyakomplexusom pedig nincs, az anyám 44 éves, ő is jól tartja magát, megfordulnak utána az utcán a fiatalabbak is....nem tudnám egy vele krabelivel elképzelni magamat..
Max 25-26 éves lánnyal, de a 20-23-at részesítem előnyben
Igaz, a kérdés fiúknak szólt, de szintén 41 éves nőként hadd írjam le a gondolataimat... :)
Első körben azt döntsd el, mit vársz el a kapcsolattól..
Ha csak a szexről szól, akkor egyértelműen a 41 évest... és most nem magamat kívánom összehasonlítani a mai fiatalokkal, hanem önmagamat az egykori, 17 éves önmagammal... ég és föld a különbség...
De! Ha jó a házassága egyébként, és részéről is csak a szexről szólna, akkor ez mindenképpen teljes diszkréciót követel részedről! És alapszabály: nem szerethetsz bele...
Ha mégis megtörténik, akkor tudnod kell, hogy a családját fogja választani, és ezt neked tiszteletben kell tartanod, akkor is, ha baromira fáj, mert nincs jogod szétrombolni egy jól működő házasságot!
Ha nem jó a házassága, akkor az mondjuk már más műfaj...
A 17 éves lány előnye, hogy formázható... tehát ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor őt válaszd... és szex terén tanítgathatod... ha a vérmérséklet megvan, akkor pár év múlva ő is kiforrja magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!