Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 éves fiúk! Ti kit választanátok, a 17 éves lányt, aki tapasztalatlan a szexben, vagy a 40-es, de fiatalos, szexi nőt, akivel viszont titkolni kéne a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nem kizárólag szexre korlátozva.
2014. febr. 4. 07:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én tuti a 17 éves lányt választanám :)
2014. febr. 4. 07:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha csak szexre akkor mindkettő okés, de többet egyiktől sem. A 17 túl fiatal a 40-es meg már túl idős hozzám, hogy szexnél többet akarjak tőle. 24/F
2014. febr. 4. 07:58
 3/15 anonim ***** válasza:
Mindkettőt!
2014. febr. 4. 08:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Mindkettővel voltam már, a fiatallal unalmas volt, fantáziátlan. Állandóan hívogat, írogat. A 41 évessel meg szuper volt!!!Ilyet még nem tapasztaltam! Ő hagy élni, kedves, laza. De hosszú távon vajon melyik lenne jobb? Nem tudok dönteni, de mindig a milfre gondolok...
2014. febr. 4. 08:06
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha mindig rá gondolsz, akkor a milf. Ne csak a saját érdekeid nézd, hanem a partnered érdekét is.

Ha a 17 éves lány másra vágyik mint amit teaakarsz tőle akkor ne rabold az idejét.

Ha a 40 évessel egyeznek azeelképzeléseinek, akkor nem értem, mi a kérdés :-)

2014. febr. 4. 08:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy férjes, és attól félek, beleszeretek, az meg annyi szenvedéssel járna...
2014. febr. 4. 08:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy még patkány is vagy...
2014. febr. 4. 08:29
 8/15 anonim ***** válasza:
61%

lehet hogy le pontoztok, de szerintem mivel a 41evessel ugyis titokban csinálod, igy tarsd meg mindkettőt, egyszer élünk.

Hiszen a 41eves is csinalja a férjével. ..

2014. febr. 4. 08:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Egyiket se.. 23 évesen egy 17 éves lanyt gyereknek,mkislanynak tartok..

Anyakomplexusom pedig nincs, az anyám 44 éves, ő is jól tartja magát, megfordulnak utána az utcán a fiatalabbak is....nem tudnám egy vele krabelivel elképzelni magamat..

Max 25-26 éves lánnyal, de a 20-23-at részesítem előnyben

2014. febr. 4. 08:31
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Igaz, a kérdés fiúknak szólt, de szintén 41 éves nőként hadd írjam le a gondolataimat... :)

Első körben azt döntsd el, mit vársz el a kapcsolattól..

Ha csak a szexről szól, akkor egyértelműen a 41 évest... és most nem magamat kívánom összehasonlítani a mai fiatalokkal, hanem önmagamat az egykori, 17 éves önmagammal... ég és föld a különbség...

De! Ha jó a házassága egyébként, és részéről is csak a szexről szólna, akkor ez mindenképpen teljes diszkréciót követel részedről! És alapszabály: nem szerethetsz bele...

Ha mégis megtörténik, akkor tudnod kell, hogy a családját fogja választani, és ezt neked tiszteletben kell tartanod, akkor is, ha baromira fáj, mert nincs jogod szétrombolni egy jól működő házasságot!

Ha nem jó a házassága, akkor az mondjuk már más műfaj...

A 17 éves lány előnye, hogy formázható... tehát ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor őt válaszd... és szex terén tanítgathatod... ha a vérmérséklet megvan, akkor pár év múlva ő is kiforrja magát...

2014. febr. 4. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!