Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kevesebb az esélye, hogy valaki "vállal" majd olyannal komoly kapcsolatot, akinek előtte még nem volt, ergo tapasztalatlan?
Az én férjem 20 éves volt (21-hez közel), amikor összejöttünk (én 24). Előttem nem volt kapcsolata, szóval tapasztalatlan volt. Ettől függetlenül nem volt egy anyámasszony katonája. Talpra esett volt, bátor:) Jókat beszélgettünk nevettünk, nem volt görcsös, meg semmi ilyesmi.
Annyi az egész, hogy mikor szexre került a sor, érezhető volt hogy izgul. De ez szerintem nem egy ritka dolog. És teljesen érthető.
Ettől függetlenül, csak vele éltem/élek át orgazmust, senki mással nem, akivel előtte voltam...hát ilyen is van:)
27/N
Utolsó vagyok.
Azt még hozzátenném, hogy volt 2 másik srác is előtte az életemben akik tapasztalatlanok voltak.
Nem akadályozott abban, hogy kapcsolatot kezdjek. Az egyikről kiderült hogy nem az akit én kerestem (bizonyos tulajdonságok), a másikkal meg 10 hónap után végleg tönkrement a dolog).
De egyik szakításnak sem volt köze ahhoz, hogy tapasztalatlanok voltak előttem.
Negatív dolognak számíthat ez a dolog, mert vannak egyének akik azt híresztelik, hogy egy tapasztalatlant tanítani kell...és hogy macera, meg nyűg bla bla...ami marhaság...ez általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!