Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, de szeretem nagyon! (csak komoly válaszokat várok) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy nő akivel nagyon jóban vagyunk, de tényleg. Egy a humorunk, egy a foglalkozásunk, ugyanazt szeretjük stb.. Én nagyon megkedveltem. Szeretem! De neki van valakije. És nagyon szereti mert mindig mondja. De amikor eggyüt aludtunk hát akkor mégis hozzám bújt meg szexeltünk is meg stb.. Pedig én mondtam h nem kéne, de ő hajtogatta. És hát én mégjobban megszerettem. Ő viszont úgyanúgy van a barátjával. Csak azt nem tudom h akk miért csinálta ezt velem. Mikor tudja jól h mennyire szeretem.. (és nem egy k..va)2013. dec. 23. 20:07
2/10 anonim válasza:
De, pontosan az, ha a barátja mellett veled kefél.
3/10 anonim válasza:
De egy hülye ku_rva, bárhogy is nézzük.
Tegyük fel azt, hogy szakít a barátjával és veled lesz. Tudnál abban a tudatban mellette aludni, hogy lehet, 2 nappal ezelőtt az exével vagy egy számodra ismeretlen barátjával kefélt? Te is ugyanolyan roncs vagy, mint ő.
4/10 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak,ugyanis ez a nő pontosan egy nagy k...a!Téged meg alaposan kihasznál testileg,érzelmileg.
7/10 A kérdező kommentje:
nem az mert senki mással nem csinálja és ezt tudom hidjétek el. Egyáltalán nem ilyen! De én azt kérdeztem h én mit csináljak, mert nekem kell!! Szeretem
2013. dec. 23. 21:09
8/10 anonim válasza:
# 7 Te szerencsétlen, szerinted a barátja nem azt hiszi, hogy mással nem csinálja?
9/10 anonim válasza:
"Hidjük" el? OK, te meg "hadj" ezekkel a hülyeségekkel...
(7-esnél a pont)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!