Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az helyzett, hogy bosszúból megcsalt a mennyaszonyom, hogy legyen oka a szakításra. Én még egy év után is szeretem. Tudom, hogy nincs komoly kapcsolata csak egy két hetesek mert így keresi az igazit. Hogy tudnám Őt vissza szerezni?
"Hogy tudnám Őt vissza szerezni?"
Kulcsszó itt a gyémánt. Ha hosszabb időre stoppolnád akkor sok gyémánt.
ezt én sosem értettem. ha már eljut odáig egy kapcsolat hogy menyasszony van benne meg vőlegény, vagyis nagyon komolyan felmerült a 2 emberben az "örökké együtt" (vagy csak én vagyok naiv és nem ezt jelenti az eljegyzés?)
akkor az azt jelenti hogy a 2 ember közt olyan mély lelki kapcsolat is kell legyen, hogy bármit meg tudjanak beszélni egymással.
Akkor nem játszik ilyen, hogy megcsalás, mert még azt is közlik egymással nyíltan a felek hogy ez és ez megtetszett, hát el tudnék képzelni valamit.
Ezek után meg az is elképzelhető, hogy engedélyt ad a másik a testi dolgokra. Vagy nem?
Ha ez nem így működik, nincs meg ez az őszinteség, akkor valami hiba van a dologban, akkor nem őszinte az eljegyzés, az elképzelés hogy "együtt jóban-rosszban".
Tehát, ne szerezd vissza, keress olyat akivel ez megvalósul.
Bosszubol? te is megcsaltad, akkor meg mit akarsz.
Miert ez szerinted jo es tunal igy elni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!