Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok? A biztonságos, szerelem nélküli kapcsolatot, vagy a bizonytalant, akivel esély van a szerelemre?
második.
Ha sz@r kapcsolatba szülsz akkor a gyereked nyomorítod meg. És nem lenne jövőd a pároddal, ha az anyós szét akar választani ő épp elég köztetek.
szerintem az nagyon fontos, hogy megtanulja az ember félre tenni azt, hogy "mit gondolnak majd mások", ahhoz, hogy boldog legyen. élheted úgy az életed, hogy a saját vágyaidat és belső hangodat követed, hibázol, tanulsz belőle, illetve úgy is, hogy a külvilág véleménye korlátoz, aminek semmi értelme.
És honnan tudod, hogy nem éppen azért lesznek rólad pozitív véleménnyel, mert bevállalsz olyat is, ami kockázatos, beláthatatlan kimenetellel?
összegezve: ha nem vagy boldog a kapcsolatban, szerintem ne maradj, mert nem jó senkinek sem. engem sokkal jobban megviselne ha megtudnám, hgoy a partnerem csak a biztonság miatt van velem, és nem szeret, mintha szakítana és hagyná, hogy keressek olyat, akivel kölcsönös a szeretet.
dobj fel egy érmét, fej a maradsz, írás a szakítasz.
abban a pillanatban, amikor leesik, tudni fogod, hogy melyikben reménykedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!