Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kedvel vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kedvel vagy szerelmes?

Figyelt kérdés

Hát nem tudom hogyan kezdjem... mostanában szoktam találkozni egy lánnyal és minden kedden egy órát iskola után találkozok vele (az osztálytársam) és nem is olyan rég hazafelé a buszon megfogta a vállam, odabújt hozzám és azt mondta "te meg tudsz védeni" (nem mondanám magam egy sportos alkatnak vékony vagyok stb....) és rá egy nappal kedden ismét mentünk volna kettesben de jöttek a haverok tőlem és tőle is. És amikor egy pár percre kettesben voltunk azt mondta "sajnálom hogy nem lehetünk kettesben" ...

Szóval most nem tudom hogy mit higgyek :(

2013. márc. 10. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezen a szinten szerintem már szerelmes(:
2013. márc. 10. 23:09
 2/5 anonim válasza:
Szerintem is szerelmes vagy ha nem is, nagyon be jössz neki. Hány éves vagy? Nem azért hogy összetörjem a lelki világodat de egyszer mindennek vége lesz. És elhiheted nagyon rossz ha nap mint nap látjátok egymást osztályon belül..(is) de ha komolyan gondoljátok akkor hajrá^^ :)
2013. márc. 11. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:
15 évesek vagyunk.
2013. márc. 11. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:

De jó neked.Egyszer én is szeretnék ilyen helyzetben lenni egy lánnyal.

Egyébként tuti hogy szerelmes,én lecsapnék rá.

2013. márc. 15. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyert ügyed van! :)

Szólj a haveroknak hogy kopjanak le egy kicsit, aztán beszéld ezt meg vele.

Ügyesen!

2013. márc. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!