Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet h egy férfi megszakít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h egy férfi megszakít egy nővel minden kapcsolatot, mégha nagyon szereti is?

Figyelt kérdés

Szétváltak útjaink, inkább ő tünt el az életemből, de én is elutasító voltam,mert sok akadályt látta m a kapcsolatunkban. Bár szeretjük egymást, ő nem szerette volna barátként folytatni a kapcsolatunkat,arra hivatkozva h neki az fájna.

Szerintetek ha egy férfi szeret egy nőt akkor képes nem érdeklődni felőle,nem kiváncsi h mi történik vele nap mint nap? Mert sztem ez nem igaz szerelem. Tekintve a sok akadályt, ő ezek szerint nem is tesz meg semmit azért h bizni tudjak benne, és nem érdekli hogy vagyok,vagy hogy telnek a napjaim. Mindig én irtam rá. Még ha találkoznánk is nem hiszem h ezt a sok fájdalmas napot amit külön töltöttünk be lehetne pótolni. De úgy érzem csak nekem fájdalmas, mégha esetleg szeretne is találkozni h megbeszéljük vagy esetleg lezárjuk a lelkünkben a dolgokat.

Szerintem ez nem igaz szerelem h kibirja h nem kérdezi meg hogy mi van velem, stb. Mert ő tökéletesen kibirja nélkülem ezek szerint, jól el van foglalva esetleg más nőkkel

2016. jún. 29. 23:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Huuu, utolsó.. Nagyon betaláltál..
2016. jún. 30. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok es a #10 velemenyen vagyok en is. ha mar eleg erett vagy akkor miert nem vagy kepes azt magadtol felfogni h te csak baratkent tekintesz ra de a srac szeret teged es ezert el akar inkabb felsjteni. mi ebben olyan nehez felfogni?? vagy szereted h korul raJonganak teged v mi? voltal te mar egyaltalan IGAZAN szerelmes amikor nem a rozsaszin kodrol van szo, ami nem a kulsosegekrol szol? (koltoi kerdes, nem varok valaszt)

nem kerek privat uzenetet

2016. jún. 30. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

igen, abszolút lehetséges, hogy egy férfi megszakít minden kapcsolatot egy nővel, akit nagyon szeret. két esetben szokott általában előfordulni. az egyik, hogyha az egymás iránti érzések és viszonyok zűrösek és/vagy kimondatlanok (szerelmi háromszög, félelem, önbizalomhiány, stb), vagy tisztázottak a viszonyok, csak az egyik fél nem ugyanazt érzi, mint a másik, így a lehetőségek egyenlőtlenek, az egyik fél többet akar, mint amit a másik szeretne és ez vagy máris konfliktusokat okozott, vagy félő, hogy előbb-utóbb az lesz a vége.

sajnos én is jártam már úgy, hogy beleszerettem a legjobb lány barátomba, de ő nem engem választott, én pedig nem tudtam feldolgozni az iránta érzett szerelmet úgy, hogy mellette vagyok. inkább minden kapcsolatot megszakítottam vele. szörnyen rossz volt, nagyon nehéz és rendkívül fájdalmas, de máshogy nem tudtam az érzésekkel megküzdeni. 10 évig tartott, mire úgy éreztem, hogy már képes vagyok újra csak a barátságunkkal foglalkozoni az érzések helyett. azóta újra tartjuk a kapcsolatot, újra csak barátok vagyunk és örülök, hogy sikerült újraéleszteni a barátságot. szörnyen hiányzik az a 10 év, amit külön töltöttünk (azt hiszem, hogy neki is, nem csak nekem). egy csomó minden máshogyan alakulhatott volna mindkettőnk életében. de nem tudni, hogy mik és hogyan. és ez már sosem fog kiderülni.

nem biztos, hogy csak így lehetett volna megoldani, az sem biztos, hogy helyes döntést hoztam annak idején. de akkor csak ez tűnt működőképesnek és végülis működött. valószínűleg újra ugyanezt tenném.

ha te csak barátságot akarsz, akkor miért zavar, hogy esetleg más nőkkel van elfoglalva? (ami egyébként egyáltalán nem biztos, csak te feltételezed, és még ha próbálkozik is másokkal, akkor sem biztos, hogy a saját, irántad érzett érzései hagyják is mással komoly dolgot kialakítani), de miért kéne rád várnia, ha te nem akarsz neki mást adni, csak barátságot?

ha te csak barátként szereted, akkor fogadd el, hogy ő is szeret téged, csak máshogyan nem tudja feldolgozni az érzéseit irántad. ha viszont te is szeretnél tőle többet barátságnál, akkor minél hamarabb menj utána, ne engedd el és adj egy esélyt magatoknak!

2016. júl. 6. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!