Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érezheti valaki a legjobb módját az elutasításnak annak, hogy hirtelen minden kapcsolatot megszakít a másik féllel?
Telefonom, interneten, mindent kapcsolatot megszakít, s ezzel elrendezettnek tekinti az ügyet.
Mégis milyen gondolkodása lehet egy ilyen embernek? Komolyan érdekelne.
Nem arra gondolok mikor valaki zaklatná a másikat, hanem egy teljesen átlagos esetekre, merthogy sok ilyenről hallottam.
#1 + 1!
És így Mindkét félnek könnyebb, megszűnik a kontakt..!
"És így Mindkét félnek könnyebb, megszűnik a kontakt..!"
Egy lópikulát könnyebb mindkét félnek.
Aki eltűnik, és ezáltal elsunyulja, hogy korrektül és egyenesen megmondja, hogy bocs, ennyi volt, annak valóban kényelmesebb.
A másik fél számára viszont, akit lógva hagytak, hogy majd csak észreveszi magát a kis hülyéje, annak kicsit sem lesz ettől jobb.
3-as vagyok. Nekem ugyanúgy szar volt, a mai napig eszembe jut.
A telefonszáma még a mai napig is benne van a telómba, nem töröltem ki, nem is fogom...
Igen, Kérdező. Empatikus vagyok, talán ezért fáj annyira, h búcsú nélkül kellett megszakítanom egy ismerkedést.
Tudod, a szavaknak súlya van, a csend pedig némán beszél...
Nem vagyok büszke rá de én is pont ezt tettem nem is olyan rég.
Én 26 éves vagyok és kapcsolatban élek a másik fél egy 36 éves nős,2 gyerekes férfi volt. Egy angol tanfolyamon ismerkedtünk meg úgyhogy ha akartam ha nem heti kétszer egy légtérben voltunk 5 hónapig és idővel már azon vettem észre magam,hogy alig várom az angolt,hogy láthassam.
Az elejétől kezdve vonzódtunk egymáshoz és már a nézésével is úgy zavarba tudott hozni,hogy nem igaz...
Én pedig ezzel párhuzamosan nagyon szégyelltem magam, ráadásul ő vitt haza minden angol után ami rátett mindenre egy lapáttal.
Végül a tanfolyam utáni búcsúbulin mi is elbúcsúztunk egymástól,sokat beszélgettünk és a végén egy hosszú és mély öleléssel váltunk el.
Én itt lezártam magamban a témát,egyszerre éreztem fájdalmat és megnyugvást.
Ő azonban sajnos nem hagyta ennyiben,írogatott facen elég sokszor...előszőr próbáltam csak szűkszavúan válaszolni hátha leesik neki,de nem így történt.
Így mindkettőnk érdekében letiltottam őt.
Telefonszámot sosem cseréltünk úgyhogy itt lett vége a "kapcsolatunknak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!