Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lehet egy burkolt vallomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet egy burkolt vallomás vagy erősen túl gondolom?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, viszont nekem van kapcsolatom, ami most elég nagy hullámvölgyben van (nem a munkatársam miatt, régóta húzódó dolog). Ma messengeren beszélgettünk a munkatársammal és a semmiből (mármint teljesen másról volt szó)szóba hozott egy filmet, aminek az a címe, hogy "Mielőtt megismertelek", aztán belinkelt egy zenét is, amit a filmről írtak. [link] Ő az erdetit küldte csak így talán jobban érthető miért gondolom, hogy talán ez egy rejtett utalás vagy nem is tudom. Tudom, hogy tőle kellene nyíltan megkérdeznem, de ha esetleg túl gondolom és nem is akar semmit az baromi ciki lenne, mivel napi 10-12 órát töltünk együtt a munkahelyen, ezért nem merek rákérdezni. Mit gondoltok?
2022. márc. 28. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen dolgok csak puhatolozas meg jatszadozas!! Mindig pofaraeses a vege az ilyen kis celzasoknak meg flortoleseknek.

Ne kerdezz ra. Ha akarna vmit,akkor mondana vilagosan.

2022. márc. 28. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fujj, de utálom az ilyen célozgatásokat.
2022. márc. 28. 20:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, elég idegörlő, hogy most úgy gondolta vagy nem, hülye vagyok és beképzelek dolgokat, vagy azok tényleg jelek... Nyílván, ha nem lennék benne egy bonyolult kapcsolatban talán másabb lenne, de hiába vannak gondjaink és ez a fellángolás részemről, akkor sem könnyű eldobni 7 évet.
2022. márc. 28. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak arra jó, hogy később le lehessen tagadni, és megmagyarázni, hogy csak te képzelted bele.
2022. márc. 28. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Ilyeneket az csinál, aki nem akar komolyabbat. Volt egy srác aki belinkelt nekem egy szerelmes verset.. majd amikor mondtam, hogy találkozzunk lepattintott, hogy ő azt csak úgy küldte. :D Kiderült hogy van nője.
2022. márc. 28. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyelőre ez csak flört, így van.

Akkor érdemes többet látni bele, ha konkrétan udvarol és el is hív. Amikor azt a kávét, csokit csak neked hozza, aztán utána már szabad idejében is keres, de nem ilyen Messengeres pötyögésre gondolok. Ír, felhív, felkeres, randira invitál. Még akkor sem biztos, hogy nem csak szexre utazik, de akkor legalább tudod, hogy konkrétan te vagy az a bizonyos célpont.

2022. márc. 28. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Velem ezt pont egy nő csinálta.
2022. márc. 28. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!