Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki mennyit szeretkezik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyit szeretkezik a párjával és mióta vagytok együtt?

Figyelt kérdés
Volt már viszonylag sok kapcsolatom a szex alapvetően egy jó dolog. Voltam már szerelmes máskor is viszont most van egy párom 3 hónapja és egyszerűen mesés a szex. Nem tudom pontosan miért más, mint másokkal egyszerűen egybevagyunk és egész más, mint az eddigi partnereimmel. Arra lennék kíváncsi, hogy egy, több éve tartó párkapcdolatba milyen gyakori a szex és miben változott az érzés mint amikor még friss volt? Kérem írjatok kort, nemet és hogy milyen idős a kapcsolat.
2022. márc. 12. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
22 éve vagyunk együtt, ha a gyerekeket sikerül kicselezni, akkor jobb, mint az elején, de a gyakorisága tőlük függ. Van, hogy heti 5, de olyan is, hogy 2 hétig egymásra se nézünk, mert folyamatosan beteg valamelyik a 4 közül. Az alapvető igény heti 3-4 lenne mindkettőnk részéről. 40N-51F
2022. márc. 12. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
9 év, és most többet, mint az elején. Nekem az eleje kellemetlen volt, mert mégis csak egy idegen. De tudtam, hogy azon túl kell lendülni, hogy eljussak a jó részhez. Most már ismerem, van érzelem, megbízom benne, ez pedig gyakrabban hozza meg a kedvem.
2022. márc. 12. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Én tök gáz leszek, de cserébe őszinte:

10 éve vagyunk együtt, az elmúlt pár évben ez havi 1-re redukálódott kb..

Próbálkoztunk feljebb tornázni, de eddig még nem ment..

31N

2022. márc. 12. 13:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!