Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyit szeretkezik a párjával és mióta vagytok együtt?
Az elején konnyebb volt mert alapbol volt az uj varázsa erzés meg nagyon regota nem volt egyikunk sem mással.
1 év mulva ez a fajta vad szenvedelyes fergeteges szex márcsak veszekedesek utáni kibékuléskor volt, tehát már mindig kellett hozzá valami plusz, amitol kialakul ujra meg ujra a tűz. Amugy szinesitve is volt alapvetoen a gyakoriság soha nem változozt annyit csináltuk mindig mint az elején. Csak a tűz kezdett mindig hanyatlani amit mindig táplált az "élet" az események torténetek sora ), vagy veszekedesek, majdnem szakitások.
De erősen befigyeltek már olyanok is, hogy unom, nem akarom egyszeruen. A szerelem meg az hogy ujra ujra megéled az a tűz koztunk tartotta csak életben szinte a szecuális életunket azon tul persze, hogy pont passzoltunk. (Ő domináns en meg szeretem ha kicsit alázos a dolog)
Aztán kidobtam mert a kapcsolatban nem teljesitett. Pl nem kért meg, elkezdett lekezelni stb. Azt hitte a farka elég a kapcsolatba.
Dobbantottam egy masik pasihoz, azota màr hirtelen el akar venni az exem🤣
A masik pasi meg kapcsolatBAN kérte meg a kezem illetve mondja hogy hosszu tavra tervez felesegul akar venni stb, nem kellett ehhez ki se dobni. Kapcsolat eleje, meglátjuk.
Heti 2-3x szeretkezünk és 8,5 éve vagyunk együtt.
Nagyon jó a szex, kicsit még jobb is, mint az elején, mert már nem vagyunk annyira szégyellősek.
3 éve vagyunk együtt, heti 2 van általánosságban.
35/N, 30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!