Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor neki is tetszem?
Figyelt kérdés
Bevallottam a legjobb fiú barátomnak hogy bejön nekem. Már évek óta elfojtom és jól esett végre a szemébe mondani. Láttam hogy nagyot nézett és utána ő is bevallotta hogy én is nagyon szimpatikus vagyok neki és hogy a mostani barátnőjével azért jött össze, mert látta hogy én 3 éve nem akartam vele járni (ez tényleg így volt) és a csaj gyorsabb volt nálam. Annyit mondott hogy kicsi az esélye annak hogy különmennek, de ha valami miatt vége lenne köztük, akkor velem járna. Most akkor kölcsönösen bejövünk egymásnak?2022. márc. 5. 17:57
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem az igazán erős kapcsolatokba nem lehet belekavarni.
Ha félrekacsint, akkor az a kapcsolat nem működőképes, nem az én feladatom 2 ember egymással való kapcsolatának gondozása.
2022. márc. 5. 19:22
12/13 anonim válasza:
Akkor minek teszteled, hogy be tudsz e kavarni? Nem a te dolgod mi van velük, ne elemezgesd a kapcsolatukat.
13/13 anonim válasza:
Szerintem meg visszaelsz a baratsogotokkal, irigy vagy a masik lanyra, onzo modon viselkedsz, es megprobalod kihasznalni, manipulalni azt az embert, akit hagytal parlagon heverni. Kisstilu takarozas az, hogy eros kapcsolatokba ugyse lehet belekavarni. Barmibe bele lehet kavarni. Neked meg sulyos jellemhibaid vannak amellett, hogy erdekvezerelt a gondolkodasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!