Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezzek beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek beszélgetést azzal a lánnyal, akinek én tetszem?

Figyelt kérdés
Másoktól tudom, hogy bejövök neki és mikor majd találkozunk újra, biztos várni fogja, hogy lépjek…

2022. jan. 4. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk úgy, hogy "Szia van kedved velem ismerkedni?"

Mondjuk ez lehet hogy túl rámenős de csak ezt a módszert tudom.

2022. jan. 4. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Ez a szöveg egyrészt nyomulós, másrészt magadat alacsonyrenűnek mutatod be. Neked sem volt barátnőd még, ahogy a Kérdezőnek sem.

Kérdező...

Ggondolom ismered már egy ideje a csajt, legalábbis a kérdésből ez jön le. Keress egy olyan témát, ami közös. Pl. ha szeret koncertekre járni, és te is, akkor beszélgessetek arról.

Valamikor azonban el kellene hívni egy találkozóra, ahol csak ketten vagytok. De akkor kerüld a "randi" szót. Csak simán találkozni szeretnél, és beszélgetni vele. Ha akar tőled valamit, elfogadja a meghívást.

2022. jan. 4. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Neked tetszik? Vagy csak te tetszel neki? Mert ha neked nem tetszik, akkor sehogyan se kezdeményezz nála. Ha tetszik akkor ezek kevés infók ahhoz, hogy tippet adjunk, hogy kezdeményezz nála.
2022. jan. 4. 11:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát helyes, meg nagyon aranyos,

jó alakja is van… Tetszik az a szitu, hogy én tetszettem meg neki. Eleinte úgy voltam vele, hogy nem biztos, hogy jó ötlet, mert a lány tesóm legjobb barátnője…

Aztán most egyre jobban tetszik nekem is, nem sokára találkozunk megint és most kezdenénk el úgy igazán beszélni…

- Egyetemista

- Sportos

Ezt tudom róla eddig

2022. jan. 5. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindig úgy kezdődik, hogy az egyikben felébred az érdeklődés, a másik meg rezonál. Ez nagyon szép út a kapcsolat felé haladásban.

Beszélgess vele úgy, mint bármelyik ismerősöddel. Ostobaság lenne belevágni a közepébe, mert a legszebb részt hagynád ki: azt, ami által odáig eljutsz.

2022. jan. 6. 21:41
 6/6 A kérdező kommentje:

#5-ös: kifejted a mondatod végét?

Hogy érted?:)

2022. jan. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!