Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek beszélgetést azzal a lánnyal, akinek én tetszem?
Mondjuk úgy, hogy "Szia van kedved velem ismerkedni?"
Mondjuk ez lehet hogy túl rámenős de csak ezt a módszert tudom.
Ez a szöveg egyrészt nyomulós, másrészt magadat alacsonyrenűnek mutatod be. Neked sem volt barátnőd még, ahogy a Kérdezőnek sem.
Kérdező...
Ggondolom ismered már egy ideje a csajt, legalábbis a kérdésből ez jön le. Keress egy olyan témát, ami közös. Pl. ha szeret koncertekre járni, és te is, akkor beszélgessetek arról.
Valamikor azonban el kellene hívni egy találkozóra, ahol csak ketten vagytok. De akkor kerüld a "randi" szót. Csak simán találkozni szeretnél, és beszélgetni vele. Ha akar tőled valamit, elfogadja a meghívást.
Hát helyes, meg nagyon aranyos,
jó alakja is van… Tetszik az a szitu, hogy én tetszettem meg neki. Eleinte úgy voltam vele, hogy nem biztos, hogy jó ötlet, mert a lány tesóm legjobb barátnője…
Aztán most egyre jobban tetszik nekem is, nem sokára találkozunk megint és most kezdenénk el úgy igazán beszélni…
- Egyetemista
- Sportos
Ezt tudom róla eddig
Mindig úgy kezdődik, hogy az egyikben felébred az érdeklődés, a másik meg rezonál. Ez nagyon szép út a kapcsolat felé haladásban.
Beszélgess vele úgy, mint bármelyik ismerősöddel. Ostobaság lenne belevágni a közepébe, mert a legszebb részt hagynád ki: azt, ami által odáig eljutsz.
#5-ös: kifejted a mondatod végét?
Hogy érted?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!