Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek újra szóba állna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek újra szóba állna velem? Esetleg tetszem neki?

Figyelt kérdés
A gyerekkori legjobb barátomról lenne szó. Fiú lány barátság.Akkoriban még mindent együtt csináltunk, a suliban minden reggel jött beszélgetni, ahol csak lehetett mellém ült. A közös érdeklődési körünk hozott össze minket, aztán láttam hogy a neten is rám keresett, lájkolt olyan sportvidiket amiken szerepelek. Nagyon szerette volna ha egy gimibe megyünk, ez meg is történt. Sajnos ott tönkrement a kapcsolatunk. Én túlreagáltam valamit, ő meg nem épp kulturált formában kért bocsánatot, nem is beszéltünk azóta és visszahallottam hogy azt hiszi utálom. Azóta felnőttünk már egyetemre járunk. Elég helyes pasi lett. Még mindig látom hogy ha elmegyek a folyosón, hogy figyel, néz, volt már olyan hogy barátnőmhöz odament megkérdezni hogy mit mondtam mikor beszélgettünk. A napokban úgy alakult hogy egy közgyűlésre együtt utaztunk, ott 2 szót sikerült beszélnünk úgy hogy mások is voltak körülöttünk. Amikor a barátnőmmel le akartuk tenni a jegyzeteinket és a tanárunk kérdezte hogy hova tudjuk letenni ő akkor azt mondta hogy az ő székére is le lehet. Amikor mellette ültem legalabb 3x kaptam rajta hogy a szeme sarkából figyel.Ma szembe jött velem nagyon nézett láttam hogy azon gondolkodik köszönjön-e de vegül semmi sem törtent. Szerintetek tetszhettem neki valamikor vagy érdeklem még talán?

2021. nov. 30. 10:18
A kérdező szavazást indított:
Tetszem neki, érdeklem
Már késő
8 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, de az gáz, hogy elvileg felnőtt férfiként ott tart, hogy nem veled beszél, hanem a barátnődet kérdezi meg, mit mondtál, les, mint egy kisfiú, aki épp most fedezi fel a lányokat stb.

Általános iskolában nyomtam ilyet utoljára. Majd lesz olyan férfi, aki mer nálad kezdeményezni.

F

2021. nov. 30. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mulya a fiú. Ha akarsz valamit neked kell kezdeményezni mert ő nem mer.

99% hogy nem fog visszautasítani, úgyhogy csak nyugodtan. Az évek alatt simán ki kupálódhat melletted.

-HAJRÁ!!!

2021. nov. 30. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenre van idő. Gyerekes ez a méregetés. Értem, hogy miért mentetek szét anno. De szerintem is hajrá.
2021. nov. 30. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
es az ilyen emberek komolyan egyetemre jarnak?!!🤦🏻‍♀️
2021. nov. 30. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Egyetemre gyerekek járnak többnyire
2021. nov. 30. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogyhogy még csak nem is köszön??? Én azért megkérdezném tőle, amikor elmegy mellettem köszönés nélkül, hogy ugye azért még tudod, hogy ki vagyok? Aztán ha megállna, még hozzátenném: Mi van veled mostanság, régen beszélgettünk. De te ne hívd sehova sem.
2021. dec. 2. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!