Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki, vonzódik hozzám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, vonzódik hozzám, vagy csak ábrándozok??

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van egy férfi aki 11 évvel idősebb. Én 21 Ő 32.

Már egy éve együtt dolgozunk.

Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tetszem neki vagy nem. Én nem teszem fel neki a kérdést, mert nem vagyok ilyen ragacs típus. Sokszor néz, akkor jön ki cigizni amikor én. Vannak napok amikor jókedvvel beszélget velem, van mikor hozzám se szól és rám se néz.

Ha a folyosón sétálok és az ő irodája nyitva van látom ahogy végig néz rajtam.. nagyon tetszik, és elkezdtem vonzodni hozzá… szerintetek?

2022. febr. 18. 11:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

És bélànak hivjàk :)

Mindenkivel ilyen nyugi..

Aztàn letagadja hogy ő nem hitegetett nem flörtölt veled és nem érti te miért vonzodsz hozzà

2022. febr. 18. 11:11
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Hivd el valahova
2022. febr. 18. 11:11
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem Béla😂 de tényleg fura…
2022. febr. 18. 11:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Szóval nemtudom. Nemtudok elmenni rajta, hogy mi van. Sokszor poénkodik, és figyeli hogy nevetek-e. Próbál kajak csávó lenni, magabiztosságot sugározni. De lehet hogy csak egy kisfiú bújik meg benne. Egyszerűen nem látok bele, és napról napra jobban érdekel.
2022. febr. 18. 11:39
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

mert már rég levágta, h. odavagy érte, és most kajakra élvezi, h. játszhat veled...

megjegyzem, ha azt veszed észre, h. bámul téged, az csak azért van, mert te is őt bámulod és látod, ahogy rád néz.

tehát te legalább annyira lesed őt, sőt...

2022. febr. 18. 11:48
 6/18 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán nem úgy viselkedek vele. Nem nézem feltűnően, ha ő nem szól hozzám akkor én sem.

Leírtam hogy nem vagyok ragacs típus. Nem nyomulok.

2022. febr. 18. 12:09
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

azt te csak hiszed.

szerinted a testbeszéded mennyire árulkodó?

2022. febr. 18. 12:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
2022. febr. 18. 13:33
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Semmit. Flörtölsz vele, kedves vagy vele v kedvesebb mint másokkal. Női jelzések. Finom közeledés, már HA akarod, akarsz valamit.

Ha nem akarsz semmit, ne csinálj semmit.

De ez a pasi konkrétan semmit nem csinál. Néz, oké, sokan teszik. De ez max azt jelenti, hogy lenne honnan indulni.

Ha a fentebb említett viselkedésformára lép valamit, akkor minimum meg akar fektetni, vagy esetleg mást is. De amíg nem lép, nem csinál semmit, sem megjegyzések, sem nyíltabb flört, sem egy elhívás, addig ez egymás kerülgetése.

Mielőtt valaki ezzel jönne: sokan vannak úgy, hogy hívja el a nő a pasit. Vannak esetek amikor ez oke. De szerintem az esetek nagy többségében igenis az első randira hívást, a férfinek kéne megtenni. Addigra a nő már sokat flörtölt, sok jelet, celzást adott (idealis esetben) amire a férfi tud lépni és reagálni.

Ketten kellenek, csak mindenki a maga módján.

Nekem egyébként ez a hozzáállás a férfi (általánosságban értem) részéről baromi unszimpatikus, már abban az esetben ha érdekled. Nekem ez nagyon lehangoló.

2022. febr. 18. 17:48
 10/18 A kérdező kommentje:
Lehet azért nem ad egyértelműbb jeleket, mert én nem igazán mutatom az érdeklődésemet irányába? És meg a nők bonyolultak….
2022. febr. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!