Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhiggyem hogy nem tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiggyem hogy nem tetszem neki?

Figyelt kérdés

Fiú baráttal kétszer is csókolóztunk és azóta ha beszelek mindig nézi a számat meg megkérdezte hogy ha egy elhagyatott szobában lennénk akkor mit tennék meg vele.

Én 40 km-re lakom tőle, a barátnője meg ott van helyben, és azt mondta hogy a biztos kapcsolatat a bizonytalanért nem akarja feladni. Azt is mondta hogy én nem tetszem neki, ez sztem hazugság és ellent mond a fenti viselkedésének, szerintetek?

2022. jan. 13. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak ingyen szexet akar és nem többet

Elég egyértelmű szerintem

2022. jan. 13. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet külsőre bejössz neki, de hogy nem szerelmes beléd, az biztos. Nem kellesz neki, csak szórakozik, lehet kell neki valami plusz a barátnője mellett és azért hülyít.
2022. jan. 13. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Provokál, te meg hagyod! Nőj fel, semmit nem akar tőled.
2022. jan. 13. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:

" ha beszelek mindig nézi a számat meg megkérdezte hogy ha egy elhagyatott szobában lennénk akkor mit tennék meg vele."

"a biztos kapcsolatat a bizonytalanért nem akarja feladni." "Azt is mondta hogy én nem tetszem neki, ez sztem hazugság és ellent mond a fenti viselkedésének"

Teneked tetszik? És akarnád kedvesednek ezek után?

Ha akarnám, ezeket mondanám (reagálva mind3 tőle idézett lényeges mondatra):

Ernő, ha tetszenék neked és elhagynád értem a barátnődet, akkor ezeket tenném veled egy sötét szobában (...).

Ezek után meg is érdemelné, hogy ezt mondd neki akkor is, ha nem akarsz tőle semmit.

2022. jan. 13. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Azzal csak jutalmaznád ha neki állsz szexchatelni vele utolso
2022. jan. 13. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:

5 : Hogy jön ide a chatelés?

Ők személyes kapcsolatban vannak.

2022. jan. 13. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Szitu:

A sràc kapcsolatban van.Kavarnak, el van a baràtnőjèvel.

A kérdés:

Tetszem neki ?

😆

Újabb tes'nevelèsi egyetem diplomàsok?

2022. jan. 13. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!