Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiggyem hogy nem tetszem neki?
Fiú baráttal kétszer is csókolóztunk és azóta ha beszelek mindig nézi a számat meg megkérdezte hogy ha egy elhagyatott szobában lennénk akkor mit tennék meg vele.
Én 40 km-re lakom tőle, a barátnője meg ott van helyben, és azt mondta hogy a biztos kapcsolatat a bizonytalanért nem akarja feladni. Azt is mondta hogy én nem tetszem neki, ez sztem hazugság és ellent mond a fenti viselkedésének, szerintetek?
Szerintem csak ingyen szexet akar és nem többet
Elég egyértelmű szerintem
" ha beszelek mindig nézi a számat meg megkérdezte hogy ha egy elhagyatott szobában lennénk akkor mit tennék meg vele."
"a biztos kapcsolatat a bizonytalanért nem akarja feladni." "Azt is mondta hogy én nem tetszem neki, ez sztem hazugság és ellent mond a fenti viselkedésének"
Teneked tetszik? És akarnád kedvesednek ezek után?
Ha akarnám, ezeket mondanám (reagálva mind3 tőle idézett lényeges mondatra):
Ernő, ha tetszenék neked és elhagynád értem a barátnődet, akkor ezeket tenném veled egy sötét szobában (...).
Ezek után meg is érdemelné, hogy ezt mondd neki akkor is, ha nem akarsz tőle semmit.
5 : Hogy jön ide a chatelés?
Ők személyes kapcsolatban vannak.
Szitu:
A sràc kapcsolatban van.Kavarnak, el van a baràtnőjèvel.
A kérdés:
Tetszem neki ?
😆
Újabb tes'nevelèsi egyetem diplomàsok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!