Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akkor neki is tetszem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor neki is tetszem?

Figyelt kérdés
Bevallottam a legjobb fiú barátomnak hogy bejön nekem. Már évek óta elfojtom és jól esett végre a szemébe mondani. Láttam hogy nagyot nézett és utána ő is bevallotta hogy én is nagyon szimpatikus vagyok neki és hogy a mostani barátnőjével azért jött össze, mert látta hogy én 3 éve nem akartam vele járni (ez tényleg így volt) és a csaj gyorsabb volt nálam. Annyit mondott hogy kicsi az esélye annak hogy különmennek, de ha valami miatt vége lenne köztük, akkor velem járna. Most akkor kölcsönösen bejövünk egymásnak?

2022. márc. 5. 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
igen
2022. márc. 5. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó kérdésre válaszolva: ja. Jó lehet most a másik csajnak lenni.
2022. márc. 5. 18:02
 3/13 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy a mindennapokban ezt ti hogy tudjátok kezelni?

(barátként)

Szerintem a vonzalmat (pláne, ha kölcsönös, évek óta tartó), nem lehet letagadni. Ha egy időre sikerül is, bármi kippattinthatja azt a szikrát újra.

Én nem tudtam csak barátként létezni a közelében. Bár a ti esetetek annyiban különbözik, hogy barátságból indult és onnan alakult ki valszeg.

2022. márc. 5. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

ha annyira szerelmes lenne beléd a csávó, szakítana, hidd el.

azzal h. azt mondta, kicsi az esélye, h. szakítson a párjával, egyben azt is kifejezte, h. szereti őt és jól megvannak.

az arra való utalás, h. ha mégis szakítanak, te helyzetbe kerülhetsz, finom lekoptató duma.

tudod, ha nyerünk a lottón, majd ez meg az lesz...

a mája biztos hízott, h. szerelmet vallottál neki, de ennél több nincs ebben.

az meg elég gerinctelen dolog, ha arra apellálsz, h. hátha szakítanak...

2022. márc. 5. 18:16
 5/13 A kérdező kommentje:

De én azt nem állítottam, hogy szerelmes belém, és azt sem hogy én az vagyok belé

Tetszésről van szó

2022. márc. 5. 18:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Tudtad, hogy van barátnője, és szerelmet vallottál neki?
2022. márc. 5. 18:25
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Persze, akkor kell, amikor már foglalt...
2022. márc. 5. 18:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem vallottam neki szerelmet, mert szerelmes nem vagyok belé, csak tetszik
2022. márc. 5. 18:26
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Ez klasszikus szarkavaras. Meltatlan dolog. Vagy vard ki a sorod, vagy lepj le, de ne kavarj bele mas kapcsolataba.
2022. márc. 5. 19:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó, hogy már tudja, te pedig megszabadultál a titkodtól.
2022. márc. 5. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!