Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret vagy csak jatszadozik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy csak jatszadozik?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam,akit lassan egy éve ismerek.Nehezen indult az ismerkedesunk,mert sokszor eltoltam magamtól,viszont állandóan próbálkozott nálam.Odajott beszélgetett velem,próbált feldobni,utána r mgeteg programot csináltunk ketten,együtt.Elkezdtem vele jolerezni magam,és sokszor lyukadunk ki oda hogy csend lesz,megáll a levegő,de egyikünk sem lép.Tesz enyhe utalásokat arra,hogy bejövök neki,és ez látszik is,de nem lép,Pedig állítása szerint nagy nőcsábász,viszont mindig a "rossz"emberbe szeret bele

Ezt a huza vonat már hónapok óta csináljuk úgy,hogy semerre sem lép.Nehs egyszerűen felepit valamit,úgy tűnik,hogy kedvel és erdeklem,aztán egy rossz szó,és mindent el ront,amit utána megint valahogy kimagyaraz.Nem értem és ezért is vagyok vele óvatos.Nem tudom mit akar

Egyszer ilyen,egyszer olyan,egyszer meghatral,máskor meg boldoggá tesz.Neha semmi másra nem vagyok jobban,csak a csokjara,de attolfelek ezzel elcseszek mindent főleg,ha ő nem is érez irántam semmit,hiába nem akad le rólam

Mert ha én próbálom ignoralni allandoqn jön,csináljuk ezt csináljuk azt stb.

Nem értem.Mit szeretne?

2022. márc. 5. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Eltévedtél, ez a felnőtt kategória!

Nyilván nem nőcsábász, csak egy éretlen kisfiú. Tőle 1 év után ne számíts ennél többre. Ha akarsz tőle bármit kénytelen leszel megkérdezni, hogy mit akar tőled.

2022. márc. 5. 00:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus kérdés, és nagyon egyszerű rá a válasz: maga sem tudja, mit akar tőled, belül is összevissza billeg. Ilyen ambivalens emberek sajnos nemcsak kamaszkorban, hanem felnőttkorban is sokan vannak.
2022. márc. 5. 07:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!