Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz helyzetbe kerültem?
Kárpátaljáról származom 28 éves nő vagyok. De 3 éve Magyarországon dolgozom egy raktárban, ahol árú átvételi csoportvezető lettem. Vagyis a komissiósoknak árú átvevőknek és a targoncásoknak azt kell tenniük amit én mondok.
De jött először a feszültség, majd az orosz ukrán háború, ami miatt a barátommal egyre több konfliktusom lett, mivel ő ukrán és ő menne haza harcolni a hazáért...én pedig azt szeretném, hogy ne ölesse meg magát és maradjon....jelenleg ez mindennapos harc közöttünk, de végül maradt.
Viszont a munkahelyen van egy pali, aki közönyös, jéghideg mindenkivel, viszont velem kedves és figyelmes.
Ő egészen más mint a barátom, ő felnőtt férfi, elmúlt 40 is. Magas, izmos, jóképű, magabiztos.
Munka után elmentem vele kajálni pár napja, majd nem tudom hogyan a mai napig , de végül ott aludtam nála.
És ő annyira más, mint a barátom. Ő egy érett férfi. Pontosan tudta minden pillanatban, hogy mit szeretnék és boldoggá tett engem.
Ezen kívül laza és hiába a hierchiában az alárendeltem, olyan szinten gazdag, amit én sose fogok elérni.
Saját kertes háza van, autói, csak és kizárólag egy bizonyos ok miatt dolgozik most alkalmazottként amit nem szeretnék leírni miért.
És én egy ilyen tragédia közepette csak rá őrá tudok gondolni.
Arra, ahogy rám néz, ahogy megérint, ahogy először finoman majd egyre követelőzőbben megcsókol.
Viszont ma megmondta, hogy ő nem lesz szerető.
Ő kíván engem mindenestől, szeretné, hogy az élete része legyek de semmilyen szinten nem hajlandó osztozkodni rajtam.
"nem tudom hogyan a mai napig , de végül ott aludtam nála."
Imádom ezt. Ugy döntöttél, azért történt meg. Tádáámm
Osztozkodni rajtad? Ugyan... Te magad vagy az osztozkodás.
Nem akarok ítélkezni, de miközben a barátod a fronton harcol, valószínűleg nem lesz oda azért hogy te az első pillanatban rácuppansz egy másik farokra.
Pacsi a 7esnek. Nekem meg ilyen egy igazi férfi pl, akit nem vakít el a lelkisérültsége és nem lesz emiatt beszűkült a világfelfogása, csak mert vannak gerinctelen emberek (egyébként férfiakból is).
Közületek is tisztán látszik, ki az, nagy betűs=aki rendben van magával és a világgal. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!