Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nehéz helyzetbe kerültem, beleszerettem valakibe de van párom? N 27
A párod "nem érdemli hogy dobd más miatt", te viszont azt nem érdemled hogy egy "nem túl jól működő" kapcsolatban senyvedj. Ha "esélyt sem szeretnél adni", akkor ne tegyél semmit, vagy pedig mégis hagyd el a párod. Inkább ezek, mint hogy szeretőt tarts.
31/N
Mindjárt jönnek a gerincszexuálisok, hogy elmondják, minden párkapcsolat alapja a gerinc.
Lásd még: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__974720..
ezt a hibát majd kövesd el 77 évesen: "Viszont a párom alapvetően jó ember, nem azt érdemli, hogy dobjam valaki más miatt."
Most viszont ne légy ostoba, ne légy egy retardált , sajnálatból vele maradsz mert jajj istenem olyan jóó ember....
mi nem ismerunk, nem tudunk donteni helyetted, de leirom velem mi tortent
volt parom, szerettem, minden jo volt de egy hosszabb utazas miatt tavol voltunk egymastol es ugy belehabarodtam egy regi suli tarsamba hogy ugy ereztem ilyen szerelemben meg sosem volt reszem (o is nagyon szerelmes lett belem)
tiprodtam, hogy mi legyen es mikor kezdtem picit magamhoz terni a rozsaszin kodbol mondtam a paromnak hogy szakitsunk, mert szerelmes vagyok masba
amikor kimondtam a 'szakitsunk' szot, mintha villam csapott volna belem, ereztem hogy ez egy rossz dontes, igazabol nem ezt akarom, a gondolat, hogy ot elhagyjam sokkal rosszabb volt, mint a gondolat, hogy a 'szerelmet' hagyjam ott
leultunk, atbeszeltunk, rajottem mit akarok, a 'szerelmet' megszakitottam es azota is a parommal elek boldogan, mar vagy 12 eve (a 'szakitas' elott is mar egyutt voltunk tobb eve)
szerintem van 'szerelem' es 'szerelem' kozott kulonbseg, az egyik lehet az, ami majd igaz szeretette alakul, aminel erzed, hogy meg akarsz oregedni a masik mellett es van a masik, ami valoszinu pusztan testisegbol fakad, de ha jobban megismered a masikat rajossz, hogy nem is ilyen pasit akarsz (nalam ez volt, a 'szerelem' pasi csak addig volt jo amig langolt a szerelem, de igy utolag visszagondolva, meg jobban megismerve ot is meg onmagam is, nem tudtam volna mellette elni)
a mostani pasim mellett viszont remelem hogy remego kezu oregasszony lesz belolem, annak ellenere, hogy bele mar nem vagyok szerelmes, mar nem izzad a tenyerem ha felhiv, nem remeg a gyomrom ha talalkozok vele, de el nem tudom kepzelni nelkule az eletem
te meg fiatal vagy, lehet a mostani pasid nem az igazi hanem az uj pasi az, de ezt neked kell nagyon alaposan, hosszan atgondolni es minel elobb donteni es valasztani
ülj a langyos fosban, vagy csald meg
esetleg szakítsál, de ez utóbbi gondolom eszedbe sem fog jutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!