Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz helyzetbe kerültem, fogalmam soncs hogyan tovább? Valakinek lenne tanácsa azt meg köszönném.
Sziasztok az a problémám, hogy férjemmel nagyon megromlott a viszonyunk. (van neki egy fia, meg egy közös lányunk). Pár napja többször is felhozta, a válást. Először azt hittem csak az idegesség beszél belőle, de már majdnem 2 hete, csak ha nagyon muszáj akkor szól hozzám.
Majdnem 1 hónapja mentem vissza dolgozni, délután 4 órában, így felváltva vigyázunk a kislányunkra (1,5 éves). Férjem a bölcsit nem akarta, pénzre viszont sajnos szükségünk van. Az elején jónak tűnt minden. De aztán mire beletanultam és kezdett jó lenni a munkám, addigra ő kifordult magából. Egyik nap nagyon jó kedvel jöttem haza, és mikor elmondtam neki, hogy nagyon jól érzem magam, és imádom az új munkám, akkor felkapta a vizet, kaffogott. Mert ő nem szereti a munkahelyét. Viszont annyiszor mondtam neki, hogy váltson, de nem. Nagyon sok mindennel próbálkozom, hogy olyam legyen a kapcsolatunk, mint régen, de úgy érzem már nem szeret.
De a másik oldalról viszont van egy kollégám, akivel nagyon jól kijövünk és a minap említette, hogy kezd megkedvelni, és sajnos én is őt. Viszont nem tudom mit tegyek.
A férjem már régóta ilyen, már többször majdnem elváltunk. Viszont félek, egyedül maradni és újra kezdeni mindent a kislanyommal. Szerintetek ezt érdemes még halasztgatni? Már eléggé elhidegültünk, folyton vitatkozunk, barátnőm szerintem, már első adandó alkalommal elkellett volna válnunk, mert ez már nem működik.
Váljatok el. Jobb lesz.
Tarts "pihenőt", utána kezdj randizni a kollégáddal, de ne ugorj egyből fejest egy új kapcsolatba :)
Sok sikert!
*gyerekeknek se feltétlen jó a sok vitatkozás; mondjuk a válás se feltétlen, ez lehet, hogy változó, hogy ki melyiket tudná elviselni jobban.
Amúgy nemtom, mintha valami szakvéleményt hallottam volna, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a "gyerekek miatt maradjunk együtt"-dolog nagyon nem jó ötlet.
Amúgy nemtom, de én talán az új pasit választanám így ebben a helyzetben. Hát így, folyamatos veszekedések közepette nem lehet élni. Meg hazamész és folymatos feszkó van, meg érzitek a másikon, meg ti magatok is, hogy már nem szeretitek egymást. Énszerintem lehetséges, hogy idegőrlő lehet már, de én mondjuk nem tom, még nem voltam ilyen szituációban.
1# szó szerint így van, számból vetted ki a szót....
Nem is kívánok mást mondani....csak ezt meg pusz...
Szerintem te már gondolatban a másik pasival vagy...igaz?
Ja és... ninden NŐ ezt mondja” Viszont félek, egyedül maradni és újra kezdeni mindent “😂és sírnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!