Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elég nehéz helyzetbe kerültem.
Van egy srác, akivel már régebb óta ismerjük egymást (közös barát révén), és mindig is tetszett, a bökkenő csak az, hogy ő pár hónapja kiköltözött Németországba, és nem túl gyakran jár haza (konkrétan eddig egyszer sem volt itthon azóta). Viszont mostanában rengeteget beszélgetünk Facebookon, és nagyon tetszik mind külsőre, mind személyiségre, minden szempontból az ideálom, és ennyire még sosem vonzódtam senkihez sem, pedig ő 1000 km-re lakik tőlem. Sokszor olyan jellegű témák is feljönnek, és elég tisztán látható, hogy ez a vonzódás kölcsönös.
Márciusban hazalátogat 2 hétre, megbeszéltük, hogy akkor találkozunk. Az a helyzet, hogy nagyon szívesen lefeküdnék vele, mert tényleg, annyira vonz, amennyire még soha senki sem, egyszerűen nem tudom szavakkal kifejezni. Viszont elég egyértelmű, hogy ebből kapcsolat a köztünk lévő távolság miatt nem lesz, és nem vagyok abban biztos, hogy megtegyem, mert félek, hogy utána hülyén érezném magam. Viszont ha meg nem tenném meg, biztos vagyok benne, hogy azt legalább annyira bánnám (ha nem jobban), mint azt, ha megtenném. Teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek mit tegyek?
Akik csak r.bancozni tudnak, azok kíméljenek inkább.
20/L (ő 25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!