Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyetlen csók miatt ilyen helyzetbe kerültem? Ne érdekeljen?
Van egy srác, akiért 2 éve oda vagyok, amióta ismerem. Mindig be akartam vallani neki, de vagy foglalt volt, vagy féltem tőle. Néha kicsit fellángol a dolog, néha enyhül. Most van egy lány, akivel alakulgat nekik valami, de nincsenek együtt. Meg van egy másik csaj, akivel amolyan szexkapcsolata volt. Volt egy részeg esténk, amikor megint "feléledt" bennem a vágy felé, és egyszerűen megcsókoltam, amit viszonzott, de azt követő napon írt a "félbarátnője", hogy köszöni szépen, gratulál, büszke lehetek magamra meg hasonló ironikus beszólások, a másik csaj, akivel szexelt, az meg simán elhordott mindenféle ribinek.
Annyit kell tudni a srácról, hogy hihetetlenü vonzó a legtöbb csaj szemében, és nagyon intenzív kisuzgárzása van, ebből adódóan nagyon népszerű is.
Mit kezdjek ezzel? Nem akarom, hogy ribinek higgyenek. Ti mit tennétek? Miért ilyenek a lányok?
Nem tudod elkerülni ezt a pasit?
Közös munkahely/suli? Ha nem, akkor kerüld ahogy csak tudod!!
Ha nem akarod elkerülni akkor ne kerüld, de legyél tisztelettel a "félbarátnőjére", akinek egyébként abszolút jogos a felháborodása.
Szerintem te is kiakadnál, ha neked alakulna valami vele és jönne egy csaj aki lekapja, vagy tévedek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!