Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolóztunk az exemmel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolóztunk az exemmel. Fiúk! Ugye nálatok egy csók nem jelent sokat?

Figyelt kérdés
Majdnem félévig voltunk együtt. Én szakítottam vele, mert nagyon durva dolgokat csinált velem (meg másokkal is). Utána még rám volt kattanva hónapokig, befenyegetett, hogy megöli magát meg ilyenek. Aztán évzárón odajött elköszönni. (elmegyek abból a suliból) Miután elköszönt reflexből mind a ketten megcsókoltuk egymást. Már nagyon bánom, félek, hogy megint rám fog szállni.
2014. jún. 22. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
De igen
 2/4 anonim ***** válasza:
Reflexből megcsókolni, pf...
 3/4 anonim ***** válasza:
Megöli magát, meg reflexből csók... Most nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Vagy esetleg sírva röhögjek? Utána keresett hónapokig... Szerinted mégis mennyit jelent neki...? :D
2014. jún. 22. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
ölje csak meg magát, ne hagyd, hogy zsaroljon... és igen, hülyeség volt a csók ;) elég sokat jelenthet... mielőbb magyarázd el neki, hogy te nem így gondoltad...
2014. jún. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!